Το Ποτάμι η δική σου δύναμη


Μια ημέρα πριν την κάλπη καλούμαστε να επιλέξουμε το κόμμα και τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Καλούμαστε δηλαδή να επιλέξουμε και να κρίνουμε τα προγράμματα και τις αξίες που πιστεύουμε ότι μας εκπροσωπούν. Σε μια μικρή προεκλογική περίοδο, το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στο Νομό μας κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς και με επιχειρήματα στα ερωτήματα των συμπολιτών μας σε ότι αφορά τις προγραμματικές μας θέσεις. Το Κίνημα μας όλο αυτό το διάστημα δέχθηκε μια σειρά επιθέσεων μέσα από εικασίες για το ποιος κρύβεται από πίσω, ποιοι το στηρίζουν κ.α.. Δυστυχώς απέτυχαν. Το Ποτάμι έχει εθελοντές και φίλους, που είδαν το νέο που αναζητούσαν όλο αυτό τον καιρό, να έρχεται για να τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τη χώρα.

 

Γιατί με Το Ποτάμι

Η παραμονή της χώρας μας στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν θα δεχτούμε λοιπόν καμία συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.
Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της παραγωγής και των εξαγωγών μέσα από μια μεγάλη αναπτυξιακή φορολογική μεταρρύθμιση.

Οι πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας να πληρώνουν φόρο στη χώρα μας.

Κανένας πλειστηριασμός σε σχέση με τη πρώτη κατοικία
Σύγκρουση με την διαφθορά και όλους αυτούς (συντεχνίες και συμφέροντα) που λυμαίνονται τη χώρα.
Νέα δημόσια διοίκηση με βάση τις συγκεκριμένες προτάσεις που παρουσίασε το Ποτάμι στου Κακογιάννη.
Δεν θα επιτρέψουμε κούρεμα ή επιπλέον φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων. Δεν θα επιτρέψουμε να πειράξουν τα λιγοστά χρήματα που έχουν στην τράπεζα για τα παιδιά τους ή για μια ώρα ανάγκης.

 

Το Ποτάμι έχει τη δύναμη και τη θέληση να πραγματοποιήσει τα όσα προανέφερα γιατί έχει άξιους ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από τη λογική της παλαιοκομματικής συναλλαγής και ρουσφετολογίας.

 

Ο Συντονιστής «Το Ποτάμι» Ν.Καρδίτσας

Μάκης Παππάς

 

Προηγούμενο άρθρο Δάλλα Κωνσταντία : 365 ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή του Σπύρου Ταλιαδούρου