Ειδήσεις

Αντιπλημμυρικά έργα στη Μαγούλα του Δήμου Μουζακίου


Σε αντιπλημμυρικά έργα στο δημοτικό διαμέρισμα Μαγούλας του Δήμου Μουζακίου εντός της ευρείας κοίτης του Πάμισου Ποταμού προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.

«Συνεχίζουμε με αντιπλημμυρικά έργα από το Βλοχό μέχρι το Μουζάκι όπως είναι η αντικατάσταση των αναχωμάτων και ο καθαρισμός του Πάμισου Ποταμού στο ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Μαγούλας. Καθαρίζουμε την  κοίτη του ποταμού οποίος είχε να καθαριστεί πολλά χρόνια αλλά ταυτόχρονα ρυθμίζουμε και συντηρούμε τα αναχώματα. Είναι ένα έργο ουσίας το οποίο προφυλάσσει τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες. Ρίχνει άμεσα χρήμα στην τοπική πραγματική οικονομία και συντηρεί θέσεις εργασίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Αντικείμενο του έργου είναι ο καθαρισμός της κοίτης του Παμίσου Ποταμού στο δημοτικό διαμέρισμα Μαγούλας και η αποκατάσταση των αναχωμάτων και λοιπών βλαβών με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία των υποδομών και του περιβάλλοντος. Προβλέπονται εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων στις περιοχές παρέμβασης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Καραγκιοζοτρεχάματα στις παιδικές Βιβλιοθήκες
Επόμενο άρθρο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας: Μια έξυπνη επιλογή