Αντωνίου, Βότσης, Γεννάδιος, Σουφλάκος οι νέοι Αντιδήμαρχοι


Καμία έκπληξη δεν αποτέλεσε η επιλογή του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βερίλλη για τους νέους Αντιδημάρχους, τα ονόματα των οποίων ανακοίνωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Ο κ. Βερίλλης αφού ευχαρίστησε τους απερχόμενους για το πλούσιο έργο τους υπογράμμισε πως πρόθεσή του είναι να αξιοποιήσει στο σύνολό του τα μέλη της ομάδας του, κάνοντας ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα του κ. Καπράνα, το οποίο «έπαιξε» πολύ αυτές τις ημέρες, παρ’όλα αυτά όμως δεν ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα που επιλέχθηκε. Ακολούθως, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας πριν από δύο χρόνια δεσμευθήκαμε έναντι των Καρδιτσιωτών ότι θα εργασθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την διοικητική και οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου υλοποιώντας το πρόγραμμά μας με συνέπεια και μεθοδικότητα και διεκδικώντας από την Πολιτεία τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις που δικαιούται ο Δήμος και η περιοχή μας, για να εισέλθουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας μας βάλαμε στέρεες βάσεις για την επίτευξη των στόχων μας και τα αποτελέσματα αυτής της δύσκολης και επίπονης προσπάθειας που καταβάλαμε με τους συνεργάτες μου είναι ήδη ορατά. Οι συνεργάτες μου που ανέλαβαν θέσεις αντιδημάρχων την διετία που διανύσαμε κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υλοποιώντας το κοινό όραμά μας για το Δήμο, επιλύοντας ο καθένας στον τομέα του συσσωρευμένα προβλήματα και αποδίδοντας σημαντικότατο έργο κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες. Θέλω να τους εκφράσω και δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες και να τους διαβεβαιώσω ότι το έργο τους αναγνωρίζεται από όλους. Στα μισά αυτής της δύσκολης πορείας, με κριτήριο τις ανάγκες του Δήμου και θέλοντας να αξιοποιήσω τη διάθεση προσφοράς και τις ικανότητες και άλλων Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας που δοκιμάστηκαν με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης που κατείχαν, αποφάσισα να προχωρήσω σε μια ανανέωση της Δημοτικής Αρχής ορίζοντας νέους αντιδημάρχους που θα αναλάβουν να συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους συνεισφέροντας ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις στη επίτευξη των κοινών μας στόχων.

 Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Καρδίτσας και οι αρμοδιότητες που θα αναλάβουν είναι:

– Ο κ. Σωτήρης Αντωνίου αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου με αρμοδιότητα την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Αμαξοστασίου

– Ο κ. Θεοφάνης Βότσης αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου με αρμοδιότητα την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και την Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας

– Ο κ. Γιάννης Γεννάδιος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

– Ο κ. Βασίλης Σουφλάκος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τις Διευθύνσεις Έργων και Πολεοδομίας και το Τμήμα Νέων Τεχνολογιών.

Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού είναι στις προθέσεις μου η αξιοποίηση όλων των Δημοτικών Συμβούλων της ομάδας της πλειοψηφίας που συμμερίζονται τις αρχές και τους στόχους που μας έταξε ο Καρδιτσιώτικος λαός να υπηρετήσουμε.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους δημότες ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσπάθειά της για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας με διαφάνεια, εντιμότητα, συνέπεια και σκληρή δουλειά.»

Προηγούμενο άρθρο Με απόλυτη ομοφωνία το νέο προεδρείου του Ν.Σ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κοινοβουλευτική Αναφορά Ρόβλια για μισθολογικά θέματα υπαλλήλων της Ν.Α.