Απάντηση της διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας στην επιστολή του εμπόρου κ. Γιάννη Κορομπίλη


κ. Διευθυντά,

Σχετικά με τα αναφερόμενα στην Επιστολή του Εμπόρου-Μαθηματικού κ. Γιάννη Κορομπίλη, η οποία δημοσιεύτηκε στον τύπο την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013, επισημαίνουμε τα εξής:

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του Γραφείου του για όλο τον κόσμο και αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά οι δημότες που τον επισκέπτονται… εκτός από τον κ. Κορομπίλη! Και πώς βέβαια να το δει, τη στιγμή που παρά τις υποδείξεις του Δήμου και την επιβολή σχετικού προστίμου, ο ίδιος δεν προχωράει στην απελευθέρωση των κοινόχρηστων χώρων που έχει καλύψει… αυθαίρετα με την πραμάτεια του!

Προσπαθεί να πλήξει το κύρος του κ. Δημάρχου κατηγορώντας τον δήθεν για προεκλογικές υποσχέσεις που δεν υλοποίησε, αλλά εκτίθεται στα μάτια της κοινής γνώμης διότι τα γεγονότα και πρόσφατα δημοσιεύματα, διαψεύδουν πλήρως τους ισχυρισμούς του…

Τα κολονάκια στη Δημοτική Αγορά ξαναμπήκαν πριν καιρό στη θέση τους εμποδίζοντας το παράνομο παρκάρισμα και η Δημοτική Αστυνομία έχει προβεί σε κατασχέσεις ειδών παραεμπορίου, ως αποτέλεσμα των συνεχών ελέγχων που διενεργεί στην αγορά.

Επιπλέον ήδη δόθηκε σε διαβούλευση η μελέτη ανακατασκευής της Παλιάς Ηλεκτρικής, έργο ύψους 2,1 εκατ. Ευρώ, ενώ παράλληλα “τρέχει” η διαδικασία ένταξης στο ΕΣΠΑ ολοκληρωμένης παρέμβασης εξωραϊσμού και ανάδειξης του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς.

Σε ότι αφορά στην φροντίδα της πόλης και του Παυσιλύπου, εάν ο κ. Κορομπίλης κάνει μια βόλτα στο κέντρο και κοιτάξει προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι έγιναν επισκευές και αντικαταστάθηκαν πολλές λάμπες φωτισμού, ενώ το παραδοσιακό πάρκο μας έχει  μετατραπεί την τελευταία διετία στο αγαπημένο στέκι των Καρδιτσιωτών, μικρών και μεγάλων!

Είναι άξια απορίας η χρονική στιγμή που επέλεξε ο κ. Κορομπίλης να επιτεθεί προσωπικά στον κ. Παπαλό, όταν – όπως ο ίδιος αναφέρει στην Επιστολή του – επίκειται αυξητική αναπροσαρμογή του ενοικίου του καταστήματός του!

Όμως κι’ αυτός, όπως όλοι οι δημότες, δικαιούται να εκφράζει όποτε θέλει τις απόψεις του, όπως και ο Δήμος Καρδίτσας είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει τους νόμους και να εισπράττει τα χρήματα που δικαιούται, ή του οφείλουν, από ιδιωτικές εκμεταλλεύσεις δημοτικών καταστημάτων ή χώρων…

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Γ΄τάξης Λυκείου Καρδίτσας στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου
Επόμενο άρθρο Κοπή πίτας πραγματοποιίησε το Επιμελητήριο Καρδίτσας