Αποκριάτικο πάρτυ και κοπή πίτας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:00 π.μ., στο Maison all day cafe bar το αποκριάτικο ξεφάντωμα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας & του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

Χορός, κέφι, καλή διάθεση και η μεγάλη όρεξη για ξεφάντωμα περίσσευαν!!! Η αίθουσα και ο κήπος του Maison κατακλειστήκαν από μικρούς και μεγάλους που ντύθηκαν με τα αποκριάτικά τους και χόρευαν στο ρυθμό που έδιναν οι προπονητές της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός υπό τους ήχους της latin μουσικής.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μία ετήσια συνδρομή αξίας 200 ευρώ το κέρδισε η μικρή Βασιλική και το φλουρί της πίτας των προπονητών το κέρδισε ο Λάμπρος Μπεκιάρης.

Στον χαιρετισμό, που απεύθυναν από κοινού η ΑΚΑΚ και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, τονίστηκαν τα  σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε και ευχαρίστησαν όλα τα παιδία και τους γονείς τους για τις προσπάθειες και τις θυσίες που καταβάλουν καθημερινά για να υπηρετήσουν το άθλημα της κολύμβησης.

Ιδιαίτερα τόνισαν την συνολική προσπάθεια των δύο συλλόγων η οποία έδωσε σάρκα και οστά στην κολυμβητική συνεργασία, της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός. Αποδείχθηκε έμπρακτα ότι όταν τα μικροσυμφέροντα κάνουν στην άκρη τότε μπορεί να υπάρξει συνένωση των συλλόγων με σκοπό το καλό της κολύμβησης στην Καρδίτσα. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η στην Καρδίτσα υπάρχουν πάρα πολλοί κολυμβητικοί σύλλογοι. Η συνεργασία των δύο συλλόγων έγινε διότι:

  • Δεν επαρκούν τα 45 λεπτά μάθημα στην μικρή πισίνα. Χρειάζονται 60 λεπτά μάθημα. Με την δημιουργία νέων συλλόγων μοιραία για να χωρέσουν όλοι στο κολυμβητήριο, μειώνεται η διάρκεια του μαθήματος.
  • Η κολύμβηση πρέπει να διδάσκεται από εξειδικευμένους προπονητές απόφοιτους της Γυμναστικής Ακαδημίας και με ειδικότητα στην κολύμβηση. Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός είναι οι μοναδικοί στο χώρο με τόσους εξειδικευμένους προπονητές και την μεγαλύτερη προπονητική ομάδα!!
  • Διευρύνθηκε το ωράριο λειτουργίας των τμημάτων της μεγάλης πισίνας για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των παιδιών με τις εκάστοτε εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις (φροντιστήρια, άλλες δραστηριότητες, κλπ).
  • Προστέθηκε ένα ευέλικτο και πολλαπλό ωράριο για τα τμήματα ενηλίκων προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εργαζομένων, των φοιτητών και των μαθητών λυκείου.

Σας περιμένουμε από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και το Σάββατο 01 Μαρτίου 2014 για μια πρώτη γνωριμία με την προπονητική μας ομάδα και για να δοκιμάσουν οι νέοι μικροί μας φίλοι τη χαρά της κολύμβησης εντελώς δωρεάν!!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Λαμπερός χορός από το Εργαστήρι Χορού Μ. Καραπαναγιώτη την Τσικνοπέμπτη
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η ημερίδα για τη Μαγούλα Καρδίτσας