Ειδήσεις

Αποπληρωμή οφειλών προς το Δ. Αργιθέας μέσω Τραπεζών


Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Αργιθέας και με γνώμονα τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξόφλησης των οφειλών προς το Δήμο μέσω των τραπεζών.

Συνεπώς, όσοι δημότες επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις πιθανές οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δήμο, όπως είναι για παράδειγμα τα τέλη ύδρευσης, άρδευσης, βοσκής κ.ά., έχουν πλέον τη δυνατότητα να επικοινωνούν με την οικονομική υπηρεσία μας τις εργάσιμες μέρες και ώρες, τόσο για την παραλαβή της νέας ατομικής ειδοποίησης, όσο και να ενημερωθούν για τις τράπεζες που συμμετέχουν στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ. (τηλ. επικοινωνίας: 2445350407 και 2445350403.)

Να σημειωθεί πως στην απόδειξη πληρωμής είναι απαραίτητο να αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, προκειμένου να επιβεβαιωθεί εν συνεχεία η αποπληρωμή.

Με δεδομένη τη διάθεσή μας για συνέχιση της προσπάθειας αποκατάστασης της διαρκούς πληροφόρησής σας με δελτία τύπου, ενημερωτικά σημειώματα ή ατομικά ειδοποιητήρια, παρακαλούμε κατά την επικοινωνία σας με τα στελέχη του Δήμου Αργιθέας να δηλώνετε παράλληλα στην υπηρεσία τα πλήρη στοιχεία σας (e-mail, ταχ. διεύθυνση, Τ.Κ. κλπ).

Για το Δήμο Αργιθέας

Στεργίου Βασίλειος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

 

Προηγούμενο άρθρο Καταγγελία ΕΛΜΕΚ για κατάργηση Ειδικότητας στο Εσπ. ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου