Πρωτοσέλιδο

Αποφασισμένοι για όλα οι επιχειρηματίες–μέλη του ΕΒΕ για το θέμα των τελών


Το αίτημά τους για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας με θέμα συζήτησης την αύξηση των δημοτικών τελών κατέθεσε στον Πρόεδρο κ. Κλεομένη Γιαννέλο πολυμελής αντιπροσωπεία επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βύρωνα Παππά, η αντιπροσωπεία έφθασε στο Δημαρχείο νωρίς το πρωί της Παρασκευής και συναντήθηκε απευθείας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τόσο ο κ. Παππάς, όσο και ο κ. Ηλίας Αντωνίου εξήγησαν στον κ. Γιαννέλο πολύ συνοπτικά τους λόγους της διαμαρτυρίας τους αυτής και ζήτησαν από εκείνον να φέρει το θέμα προς συζήτηση το συντομότερο δυνατό. Το αίτημά τους στηρίζουν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες,  η αύξηση των τελών που καλούνται να πληρώσουν είναι υπέρογκη και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά ακόμα και το 500% δίνοντας τους τη χαριστική βολή.

Καταγγέλοντας τη Δημοτική Αρχή για αδιαλλαξία, οι επιχειρηματίες δηλώνουν πως δεν αντέχουν να πληρώσουν τόσο μεγάλα ποσά, γι ΄ αυτό και κατά τη διάρκεια σχετικής σύσκεψης που πραγματοποίησαν την περασμένη Τρίτη συμφώνησαν να αναλάβουν συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στη Δημοτική Αρχή με απώτερο στόχο να πάρει πίσω την απόφασή της αυτή.

Ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν θα καθοριστούν και τα επόμενα βήματα των επιχειρηματιών οι οποίοι υπενθυμίζουμε πως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε κατάληψη του Δημαρχείου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΜ Καρδίτσας