Από Κυριακή του Πάσχα 15/4 εώς Τετάρτη 18/4 στο Δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας


Στους “Πειρατές” επιβιβαζόμαστε σε ένα ετοιμόρροπο καράβι με επικεφαλής έναν όχι ακριβώς πετυχημένο Πειρατή Καπετάνιο με πλούσια γενειάδα. Με ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του και φαινομενικά ανήξερος για τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, ο Πειρατής Καπετάνιος έχει ένα όνειρο: να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Είναι μια αναζήτηση που παρασύρει τους ήρωες από τις ακτές της εξωτικής Ματωμένης Νήσου μέχρι τους ομιχλώδεις δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Κάπου στη διαδρομή πολεμάνε με μια διαβολική βασίλισσα, ενώ συνεργάζονται με έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό επιστήμονα, χωρίς ποτέ να χάσουν το στόχο τους: την περιπέτεια!

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   καθημερινά στις 18:30

———————————————————————————-

«ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ»
Περίληψη
Το “Mirror Mirror ”, βασισμένο στο πασίγνωστο παραμύθι των Αδερφών Γκριμ, “Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι”, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2012, σε σκηνοθεσία Ταρσέμ Σίνγκ (“Immortals”, “The Cell”). Δίπλα στις Λίλι Κόλινς (Χιονάτη) και Τζούλια Ρόμπερτς (Κακιά Βασίλισσα), θα δούμε τον Άρμι Χάμερ (“The Social Network”), στο ρόλο του Πρίγκιπα Άντριου Άλκοτ, και τον Νέιθαν Λέιν (“The Birdcage”), ως τον άτυχο και αδέξιο υπηρέτη της Βασίλισσας.
Μια Κακιά Βασίλισσα (Τζούλια Ρόμπερτς) κλέβει τον έλεγχο ενός Βασιλείου και μια εξορισμένη πριγκίπισσα (Λίλι Κόλινς) θα ζητήσει βοήθεια από επτά πολυμήχανους επαναστάτες, για να κερδίσει πίσω το Βασίλειο που της ανήκει δικαιωματικά.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   καθημερινά στις 20:15 & 22:15

——————————————————————
Γενική είσοδος 7€
Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι  5 €

Σημείωση: Από  Μ. Πέμπτη 12/4 έως Μ. Σάββατο 14/4 το δημοτικό κινηματοθέατρο θα
Παραμείνει κλειστό λόγο των εορτών

Προηγούμενο άρθρο Εκατοντάδες τα φάρμακα που προσφέρουν οι Καρδιτσιώτες - Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας που συνεργάζεται με τους «Γιατρούς του Κόσμου»
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας»