Από πέμπτη 11/10 έως Τετάρτη 17/10 με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας


Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία της ταινίας El Greco, ο Γιάννης Σμαραγδής στην επική ταινία του « Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ »    

μας παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία του μεγάλου εθνικού ευεργέτη κι ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη με μια ακόμα υπερπαραγωγή που γυρίστηκε σε 6 χώρες με τη συμμετοχή ενός εντυπωσιακού διεθνούς cast

Τις περιπέτειες του Ιωάννη Βαρβάκη υποδύεται ο εξαιρετικός Sebastian Κoch («Οι Ζωές των Άλλων»), ενώ στο πλευρό του βλέπουμε την ντίβα του ευρωπαϊκού σινεμά Catherine Deneuve στο ρόλο της Αικατερίνης της Ρωσίας καθώς και τον μοναδικό John Cleese («Monty Python») στο ρόλο του Βρετανού Διοικητή Ζακύνθου. Στο διεθνές cast θα απολαύσουμε επίσης τους Juan Diego Botto (“El Greco”), Nick Ashdon (ο πρωταγωνιστής της ταινίας El Greco).

Παρακολουθούμε επίσης τον Λάκη Λαζόπουλο σε μυστηριώδη ρόλο κλειδί, ενώ περιμένουμε με αγωνία να απολαύσουμε και το υπόλοιπο ελληνικό cast: τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον Γιώργο Κοτανίδη ως Κολοκοτρώνη, τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Γιάννη Βούρο,  τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον Γιώργο Χαραλαμπίδη, τον Κώστα Σόμερ, τον Κώστα Δελακούρα, τη Μελίνα Ζαχαροπούλου και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ως πρίγκιπα Ποτέμκιν.

 

Περίληψη

 

Η ταινία καταπιάνεται με την ταραχώδη ζωή του δαιμόνιου Έλληνα που από πειρατής του Αιγαίου έφτασε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας για να απλωθεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και να καταλήξει στη διχασμένη Ελλάδα της επανάστασης του 1821.

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   καθημερινά στις 20:15 & στις 22:20

—————————————————————-

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  13/10  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  14/10

 

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ  (3D)»

ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΝΟ  5 €

(παιδικό μεταγλωττισμένο)

 

Μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε  στου μικρούς μας φίλους η αγαπημένη παρέα της “Εποχής των Παγετώνων”, προβάλλεται για δεύτερη φορά   με τρισδιάστατη εικόνα.

Περίληψη

 

Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα.

Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο.

Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.

 

                                        ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ  :  στις 6 το απόγευμα

ΚΥΡΙΑΚΗ  :  στις 11:30 το πρωί  &  στις 6 το απόγευμα

—————————————————————–

Γενική είσοδος 7€

            Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι  5 €

                                               

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, συνεργός των άλλων δύο δραστών της ληστείας που έλαβε χώρα στο χρυσοχοείο στον Παλαμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δίωρη παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΑΣΕΒΕ και του ΠΑΜΕ στην Εφορία Καρδίτσας