Από Πέμπτη 25/10 έως Τετάρτη 31/10 με τέσσερις ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας


Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία της ταινίας El Greco, ο Γιάννης Σμαραγδής στην επική ταινία του « Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ »    

μας παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία του μεγάλου εθνικού ευεργέτη κι ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη με μια ακόμα υπερπαραγωγή που γυρίστηκε σε 6 χώρες με τη συμμετοχή ενός εντυπωσιακού διεθνούς cast

Τις περιπέτειες του Ιωάννη Βαρβάκη υποδύεται ο εξαιρετικός Sebastian Κoch («Οι Ζωές των Άλλων»), ενώ στο πλευρό του βλέπουμε την ντίβα του ευρωπαϊκού σινεμά Catherine Deneuve στο ρόλο της Αικατερίνης της Ρωσίας καθώς και τον μοναδικό John Cleese («Monty Python») στο ρόλο του Βρετανού Διοικητή Ζακύνθου. Στο διεθνές cast θα απολαύσουμε επίσης τους Juan Diego Botto (“El Greco”), Nick Ashdon (ο πρωταγωνιστής της ταινίας El Greco).

Παρακολουθούμε επίσης τον Λάκη Λαζόπουλο σε μυστηριώδη ρόλο κλειδί, ενώ περιμένουμε με αγωνία να απολαύσουμε και το υπόλοιπο ελληνικό cast: τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον Γιώργο Κοτανίδη ως Κολοκοτρώνη, τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Γιάννη Βούρο,  τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον Γιώργο Χαραλαμπίδη, τον Κώστα Σόμερ, τον Κώστα Δελακούρα, τη Μελίνα Ζαχαροπούλου και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ως πρίγκιπα Ποτέμκιν.

 

Περίληψη

 

Η ταινία καταπιάνεται με την ταραχώδη ζωή του δαιμόνιου Έλληνα που από πειρατής του Αιγαίου έφτασε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας για να απλωθεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και να καταλήξει στη διχασμένη Ελλάδα της επανάστασης του 1821.

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   καθημερινά στις 6 το απόγευμα

 

—————————————————————–

 

«ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» σε 3D

(κωμική περιπέτεια)

Για τέταρτη φορά οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, με τον απολαυστικό Ζεράρ Ντεπαρντιέ και πάλι στο ρόλο του Οβελίξ, ενώ τον Αστερίξ υποδύεται ο Εντουάρ Μπαέρ.

Μαζί τους τα πιο γνωστά ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου με πρώτη και καλύτερη την απόλυτη ντίβα, Κατρίν Ντενέβ, στο ρόλο της Αυτού Μεγαλειότητος.

 

Περίληψη

 

Οι ένδοξες ρωμαϊκές λεγεώνες, οδηγημένες από τον Καίσαρα, έχουν εισβάλλει στη Βρετανία. Ένα μόνο χωριό εξακολουθεί να αντιστέκεται, αλλά οι δυνάμεις του έχουν αρχίσει να εξασθενούν.

Η Βασίλισσα των Βρετανών στέλνει τον έμπιστο αξιωματικό της Αντικλίμαξ στη Γαλατία, για να ζητήσει βοήθεια από ένα άλλο χωριό, φημισμένο για τη γενναία του αντίσταση στους Ρωμαίους…

Στο μεταξύ, ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια ευαίσθητη αποστολή: να κάνουν άντρα τον Γιακλωτσίξ, τον μπελαλή ανιψιό του Αρχηγού, που έχει το μυαλό του μόνο στα κορίτσια και τη μουσική. Όταν ο Αντικλίμαξ τους περιγράφει την απελπιστική κατάσταση, οι Γαλάτες του δίνουν ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό τους φίλτρο, και ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ τον συνοδεύουν πίσω στην πατρίδα του, σέρνοντας μαζί και τον Γιακλωτσίξ.

Έξαλλος, ο Καίσαρας αποφασίζει να επιστρατεύσει τους Νορμανδούς ως μισθοφόρους, για να συντρίψουν τους Βρετανούς μια και καλή. Στο Λονδίνιουμ, ο Γιακλωτσίξ ερωτεύεται την Οφηλία, την αξιαγάπητη αρραβωνιαστικιά του Αντικλίμαξ, ενώ ο Οβελίξ γοητεύεται από τη δασκάλα της. Με την προσοχή τους αποσπασμένη από την αποστολή, οι ήρωές μας χάνουν το βαρέλι και ο Γιακλωτσίξ πέφτει αιχμάλωτος των Νορμανδών.

Σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το μαγικό φίλτρο, από το οποίο εξαρτάται η σωτηρία ενός έθνους…

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   καθημερινά  στις 20:00

 

————————————————————-

 

«ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

(κωμωδία)

Ο αειθαλής Γούντι Άλεν (“Midnight in Paris”) συνεχίζει το ευρωπαϊκό του grand tour, κατακτώντας αυτή τη φορά την ιταλική πρωτεύουσα. Το καστ που τον συνοδεύει είναι εντυπωσιακό, διεθνές και ετερόκλητο: Έλεν Πέιτζ (“Inception”), Πενέλοπε Κρουζ (“Vicky Cristina Barcelona”), Τζέσε Άιζενμπεργκ (“The Social Network”), Ρομπέρτο Μπενίνι (“La Vita è Bella”), Άλεκ Μπόλντουιν (“The Departed”) και Ορνέλα Μούτι (“Storie di Ordinaria Follia”).

Περίληψη

 

Η ρομαντική κωμωδία “To Rome With Love” αντλεί έμπνευση από το μεσαιωνικό Δεκαήμερο του Βοκάκιου και εκτυλίσσεται σε τέσσερα σκετς και μιλάνε για ανθρώπους που ζουν ρωμαϊκές περιπέτειες, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα. Ένα από αυτά μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του Άλεν μπροστά από την κάμερα.

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   καθημερινά  στις 22:15

 

—————————————————————-

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10 & ΚΥΡΙΑΚΗ 28/10

 ΜΟΝΟ ΜΕ 5 €

«ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 3D»

(παιδικό μεταγλωττισμένο)

Ένα από τα πιο πετυχημένα franchise της DreamWorks επιστρέφει, και σε 3D, για μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, έχοντας αυτήν τη φορά την υπογραφή και του Νόα Μπάουμπαχ (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) στο σενάριο. Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!!

 

Περίληψη

 

Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!! Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη,: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :   Σάββατο & Κυριακή  στις 4 το απόγευμα

 

————————————————————————————–

 

Γενική είσοδος 7€

            Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι  5 €

 

     ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ  3D

                                            Γενική είσοδος  8,50 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι  6,50 €

 

                                               

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση υποβολής αίτησης ανανέωσης άδειας ίδρυσης φροντιστηρίου
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Άμεσα οι Δήμοι Λίμνης Πλαστήρα και Μουζακίου θα μπορούν να ξεκινήσουν την υλοποίηση των ενταγμένων στο πρόγραμμα Leader έργων τους»