Απ. Ξυδιάς: Πόσο ακόμη θα σκύψουμε και θα υποταχθούμε στις ξένες εντολές?


  Είμαι και θα παραμείνω υπερήφανος γιατί γεννήθηκα σε τούτη την χώρα, σε τούτη την πατρίδα, σε τούτη την Άγια και ευλογημένη γη, γιατί την  γλώσσα μου δίδαξαν Ελληνική, γιατί ζω, αναπνέω, μπορώ και συλλογιέμαι ελεύθερα και δυνατά, γιατί έχω μιαν άλλη κουλτούρα διαφορετική απ’ όλους τους άλλους λαούς.

 Ποτέ δεν υποτίμησα κανενός την προέλευση, την ύπαρξή του, ως λαού, ως έθνος, δεν δέχομαι όμως και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, να γίνει κυρίαρχος στην δική μου χώρα, στην αξιοπρέπειά μου, στην ζωή μου, στην καθημερινότητά μου, στην εθνική μου ανεξαρτησία, στην ίδια μου την ελευθερία της σκέψης και του λόγου μου.

Είμαι και εγώ ένας από τα εκατομμύρια αγανακτισμένων συμπατριωτών μου, παραμένω σταθερός σε αξίες πουμε τόσο κόπο, αγώνες, θυσίες, ακόμη και με αίμα καταχτήθηκαν αιώνες τώρα, αξίες και ιδανικά που κάποιοι βάλθηκαν και τα πολεμούν τόσο λυσσαλέα, με τόσο μίσος και μανία που προηγούμενο δεν υπάρχει.

Σαφώς και τεράστια ευθύνη σε τούτη εδώ την πρωτοφανή αρνητική συγκυρία για την πατρίδα μας, έχουμε και όλοι εμείς, Κυβερνήσεις, Βουλευτές, αυλικοί γραφείων, και κλακαδόροι, αυτούς που κάποιοι τους ανέχονται γιατί ενδεχομένως τους εξυπηρετεί το σύστημα,  αυτούς  που έχουν ξεζουμίσει το Ελληνικό Κράτος χρόνια τώρα, αυτούς  που κατέχουν 2, 3, και 4 θέσεις έμμισθες, πέραν αυτής της κανονικής τους εργασίας που σημειωτέον ποτέ ή ελάχιστα δίνουν το παρόν και φυσικά όλοι εμείς …. πως το είπανε παρακαλώ…. ο πανίσχυρος λαός όπως κάποιοι μας αποκαλούν, όλοι  εμείς  που επιλέγουμε με την ψήφο μας, την εκάστοτε Κυβέρνηση της χώρας.

Τούτη η πατρίδα, ήταν είναι και θα παραμείνει Δημοκρατική, είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει αντανακλαστικά, οι πολίτες της Ελλάδας ήταν είναι και θα συνεχίσουν να είναι Δημοκρατικοί πολίτες και αγωνιστές, δεν δέχτηκαν και δεν θα δεχτούν ποτέ, ξένες εντολές, ‘’οδηγίες” Ευρωπαϊκές, Αμερικανικές, Εγγλέζικες, Γαλλικές, αφεντικά ξένων κρατών, η Ελλάδα ήταν και θα συνεχίσει να είναι αδέσμευτη, ακηδεμόνευτη, κυρίαρχη, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, όσο κι’ αν επιχειρούν με το έτσι θέλω κάποιοι να την υποτάξουν!!!

Μέγιστο και τραγικό λάθος, όσοι εκτιμούν ότι θα σκύψουμε το κεφάλι, θα πιστέψουμε, θα υποκλιθούμε  και θα φοβηθούμε στις όποιες προπαγανδιστικές κορώνες, στα όποια ψευδό σενάρια και συνάμα ψευδό διλήμματα απ’ όπου κι’ αν προέρχονται, στα όποια ξένα συμφέροντα και σε όλους εκείνους που τα αναπαραγάγουν και τα υπηρετούν.

Επιβάλλεται εδώ και τώρα επιτέλους να καταλάβουν όλοι αυτοί που εμείς τους ορίσαμε και τους εμπιστευτήκαμε τις τύχες τούτης της αγαπημένης πατρίδας να αλλάξουν ρότα, πολιτική, σκέψη, δράση και αντίδραση, να σεβαστούν πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπειά μας, το φιλότιμό μας, την ιστορία της χώρας, την κουλτούρα μας, τον πολιτισμό μας, τις αρχές μας, την καταγωγή μας, απλά να ακούσουν την φωνή του σοφού λαού, είναι εθνικά χρήσιμο και αποτελεί καθήκον για την πατρίδα.  Όχι άλλη υποτίμηση της προσωπικότητας, της καταγωγής, της ιστορίας και της προσφοράς στην παγκόσμια Κοινότητα  του ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!

                                                                                          Ξυδιάς Αποστόλης

  

Προηγούμενο άρθρο Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση έφτασε και στην κεντρική Θεσσαλία!
Επόμενο άρθρο Συλλέγονται υπογραφές κατά της υποβάθμισης του Νομού μας