Ειδήσεις

ΑΣΑ: Έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου


Ο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου για την σεζόν 2018-2019. Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει την Πέμπτη 6-9-2018 και ώρα 19:00 στο αθλητικό κέντρο Γ.Μπαζής στο Σταυρό Καρδίτσας.

Ο Σύλλογος μας, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας, με χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα, δηλώνει την πίστη του στο όραμα για δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών στον χώρο του ποδοσφαίρου, με πρώτο στόχο την παροχή δυνατότητας άθλησης και γνωριμίας των παιδιών της περιοχής μας με αυτό το συναρπαστικό άθλημα το ποδόσφαιρο αλλά και την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να επανδρώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου μας.

Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή το καταξιωμένο στο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου τεχνικό τιμ της Ακαδημίας μας και η δημιουργημένες με κόπο αθλητικές εγκαταστάσεις μας στον χώρο του αθλητικού κέντρου Γ. Μπαζής στον Σταυρό Καρδίτσας.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας θα αποτελείται από τους:

Kατσιαβριά Μάκη Υπεύθυνο Ακαδημίας (Απόφοιτος Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου ΤΕΦΑΑ), προπονητή τμημάτων Babini, Παιδικό, Κρόνος.

Ποντίκα Γιάννη (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ΤΕΦΑΑ), προπονητή τμημάτων Προ-Τζούνιορ, Παιδικό.

Αθανασίου Κώστα (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του  Πανεπιστημίου του Split Κροατίας, προπονητή τμημάτων Τζούνιορ, Προ Παιδικό.

Στη Ακαδημία μας θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

Babini (παιδιά γεννημένα 2011 και μικρότερα)

Pro-Junior (Κ-10) (παιδιά γεννημένα 2009-2010)

Junior  (Κ-12) (παιδιά γεννημένα 2007-2008)

Προ-Παιδικό (Κ-14) (παιδιά γεννημένα 2005-2006)

Παιδικό (Κ-16)  (παιδιά γεννημένα 2003-2004)

Πληροφορίες για εγγραφές και άλλα θέματα :

Καλαντζής Απόστολος (Μέλος ΔΣ , υπεύθυνος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου)

Χρυσικός Απόστολος (Μέλος ΔΣ, υπεύθυνος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου)

Μάκης Κατσιαβριάς

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πτώση 21-30% κατέγραψαν οι θερινές εκπτώσεις στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Αποτυχημένος ο νόμος Κατρούγκαλου