Ειδήσεις

ΑΣΑ: Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου


Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 για την σεζόν 2018-2019 η οποία λειτουργεί για μια ακόμα χρονιά στο προπονητικό μας κέντρο Γ.Μπαζής στο Σταυρό Καρδίτσας και στις οποίες περιλαμβάνονται τρία γήπεδα ποδοσφαίρου,χώροι αποδυτήριων με ντουζιέρες και τουαλέτες, εντευκτήριο.

Επίσης όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ  θα συνεχιστεί η συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, και η συνεργασία αυτή θα αφορά την παροχή τεχνογνωσίας στο επίπεδο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και κοινής συμμετοχής σε τουρνουά ακαδημιών για την αποκόμιση πολύτιμων εμπειριών από τους μικρούς αθλητές μας.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας θα αποτελείται από τους:

Kατσιαβριά Μάκη Υπεύθυνο Ακαδημίας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Απόφοιτος Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου ΤΕΦΑΑ), προπονητή τμημάτων Babini, Παιδικό, Κρόνος.

Ποντίκα Γιάννη (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ΤΕΦΑΑ), προπονητή τμημάτων Προ-Τζούνιορ, Παιδικό.

Αθανασίου Κώστα (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του  Πανεπιστημίου του Split Κροατίας, προπονητή τμημάτων Τζούνιορ, Προ Παιδικό.

Μίσσα Γιάννη συνεργάτη της Ακαδημίας ειδικευμένο στην ανίχνευση ταλέντων ππιστοποιημένο από την Αγγλική Ποδοσφ.Ομοσπονδία.

Πληροφορίες για εγγραφές και άλλα θέματα :Μάκης Κατσιαβριάς

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Να στηριχθούν επενδύσεις από την ΕΕ
Επόμενο άρθρο Με ποδηλατοβόλτες συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας