Ειδήσεις

Αστυνομικό Μουσείο: Συγχαίρουμε για την αστυνομική επιτυχία!


Μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καταστολής της εγκληματικότητας σημείωσε το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας με τον εντοπισμό, μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα, και τη σύλληψη (16) κακοποιών ημεδαπών και αλλοδαπών (υπήκοοι Βουλγαρίας), οι οποίοι μέσω του διαδικτύου εξαπατούσαν τα θύματά τους για υποτιθέμενες πωλήσεις αυτοκινήτων, μηχανημάτων έργων, γεωργικών ελκυστήρων και λοιπών οχημάτων.

Σε βάρος των εμπλεκομένων δραστών, οι οποίοι συνέπηξαν εγκληματική οργάνωση (συμμορία), σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Από τη γενόμενη έρευνα εξιχνιάστηκαν (55) περιπτώσεις απάτης, (4) απόπειρες απάτης και (11) περιπτώσεις πλαστογραφίας με θύματα (41) άτομα. Το συνολικό χρηματικό ποσό που απεκόμισαν οι δράστες από την εγκληματική τους δραστηριότητα ανέρχεται στις 82.000 ευρώ.

Το Αστυνομικό μας Μουσείο εκ μέρους του ιδρυτή του Υποστρατήγου ε.α. Δημητρίου Καλλιαντζή συγχαίρει και επαινεί τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας και ιδιαίτερα τον Διοικητή αυτού Αστυνόμο Α´ Πέτρο Μουταφίδη και τον Αρχιφύλακα Αθανάσιο Ντούμο, οι οποίοι υπήρξαν μαθητές του-σπουδαστές κατά την εκπαιδευτική σειρά 1996-1998 στη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας, της οποίας υπήρξε Διοικητής.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών
Επόμενο άρθρο Στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας