Ειδήσεις

Ασφαλτόστρωση δρόμου στην Τ.Κ. Μάρκου


Mε γνώμονα την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την προσβασιμότητα των συμπολιτών και των επισκεπτών της η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας παρεμβαίνει αποφασιστικά, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Μάρκου και του κατοίκου κ. Δημήτρη Σακκά για ασφαλτόστρωση δρόμου.

Η ασφαλτόστρωση σε μήκος 350 μέτρων βελτιώνει πλέον την προσβασιμότητα στον Δ. Σακκά, συμπολίτη μας με αναπηρία που εδώ και πέντε χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες μετακίνησης στο συγκεκριμένο δρόμο με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Ο κ. Νούσιος επισκέφτηκε το σημείο των εργασιών, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μάρκου κ. Βάιο Κουτσιούμπα, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Μπανάσο, τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Ηλία Τσιαούση, το Δημήτρη Σακκά και την οικογένειά του, εκδηλώνοντας από την πρώτη στιγμή την ευαισθησία του για το ζήτημα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο πολιτισμός πηγάζει και αντανακλά από το σεβασμό στο άνθρωπο. Η συγκεκριμένη αντίληψη αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Κώστα Αγοραστό και την Π.Ε. Καρδίτσας που παρεμβαίνει άμεσα και όπου της ζητηθεί για να ικανοποιήσει υψηλής προτεραιότητας ανάγκες συμπολιτών μας.

Η εξυπηρέτηση ανθρώπων με ειδικές ικανότητες αποτελεί μία διεκδίκηση, μία απαίτηση, διότι τον πολιτισμό μας πρώτα απ’ όλα τον δείχνουμε, από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και περιβάλλουμε το συνάνθρωπό μας».

Προηγούμενο άρθρο IPA Καρδίτσας: Τροχο… παιχνιδίσματα
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα