Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού της Δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00΄π.μ., εορτή της Δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Η κρούσις των κωδώνων σε όλους τους Ιερούς Ναούς θα γίνει στις 5:00΄π.μ.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου και θα ομιλήσει στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Μαυρομματίου.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, μνήμη του αγίου και ενδόξου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ορφανών.

* Η ακολουθία του Εσπερινού (24 Δεκεμβρίου) και η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία (25 Δεκεμβρίου) θα αναμεταδοθούν ζωντανά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως (www.imthf.gr) και στο facebook του Γραφείου Νεότητος και του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Προηγούμενο άρθρο Ασφαλτόστρωση δρόμου στην Τ.Κ. Μάρκου
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικα δώρα έλαβαν οι νέοι του Κέντρου Ορίζοντες