Ασ. Σκόνδρα: Δεν θα σβήσουν την Καρδίτσα από τον χάρτη


Η Πολιτευτής του Νομού μας και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κα Ασημίνα Σκόνδρα, συμμετέχει ενεργά  στις κινητοποιήσεις των Φορέων της Καρδίτσας.

  Προσυπογράφοντας  το υπόμνημα της Συντονιστικής Επιτροπής του Ν.Καρδίτσας, δήλωσε τα εξής:
“Είναι πολύ θετικό, ότι οι Φορείς της Καρδίτσας στη δύσκολη αυτή στιγμή για το Νομό, είναι ενωμένοι και αναγνωρίζουμε ότι στέκονται επάξια και δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων.
 Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να αντισταθούμε στις αποφάσεις της  Κυβέρνησης, που επιφέρουν το μαρασμό στον τόπο μας.
 Αποφάσεις που πάρθηκαν ερήμην των πολιτών, καταστρατηγώντας κάθε μορφή διαλόγου, αξιοκρατείας και δικαιοσύνης.
 Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τις κατακτήσεις, που με κόπο απέκτησε η Καρδίτσα όλα τα παρελθόντα χρόνια.
 Βίαια και απροειδοποίητα στερούν δικαιώματα, που διαμορφώνουν ένα επίπεδο ζωής, για όλους εμάς που επιλέξαμε συνειδητά να ζήσουμε στην ύπαιθρο Χώρα.
 Σταμάτησαν κάθε μορφής αναπτυξιακού έργου, με αποκορύφωμα την Ε65 και τον Αχελώο. Κατάργησαν το 45% των σχολείων στο Νομό, υποβαθμίζουν το Νοσοκομείο μας, κλείνουν ανά το Νομό πληθώρα υπακαταστημάτων υπηρεσιών και αναστέλουν το Τ.Ε.Ι. Δασοπονίας.
 Η αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη και δεν θα αφήσουμε να σβήσουν την Καρδίτσα από το χάρτη.
 Οι Καρδιτσιώτες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν στην κυβέρνηση του Μνημονίου, ότι στην πολιτική δεν ισχύει το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.  Κι αν ο “σκοπός” τους είναι καθαρά οικονομικός τα “μέσα” δεν δεχόμαστε να είναι η δική μας η ζωή.
 Καλώ όλους τους πολίτες του Νομού, να συμμετάσχουμε στις κινητοποιήσεις που αποφασίζει η συντονιστική Επιτροπή Φορέων, για να ακουστεί η φωνή τους στα Αθηναϊκά κέντρα όπου λαμβάνονται οι καταστροφικές αποφάσεις για την Καρδίτσα.”

Προηγούμενο άρθρο Συλλήψεις δύο (2) ημεδαπών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθρο “Βούλιαξε” ο Δήμος Παλαμά από τα νερά