Συλλήψεις δύο (2) ημεδαπών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών


  1.  Από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, συνελήφθησαν την 27-5-2011 και ώρα 12.55 στην Καρδίτσα, ένας  57χρονος ημεδαπός και ένας 43χρονος ημεδαπός, αμφότεροι κάτοικοι Καρδίτσας, για κατοχή και πώληση, ποσότητας αποξηραμένης κάνναβης  βάρους  οκτώ γραμμαρίων και εννιακοσίων χιλιοστών αυτού (8,9 γρ)..

  Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία που περιήλθε σε γνώση της, εντόπισαν έξωθεν της οικίας του τον α΄ συλληφθέντα να προβαίνει στην πώληση της παραπάνω ποσότητας κάνναβης στον έτερο συλληφθέντα, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα (40) ευρώ.

Η ανευρεθείσα ναρκωτική ουσία  κατασχέθηκε, οι δε συλληφθέντες, με την σε βάρος τους δικογραφία απεστάλλησαν  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Καρδίτσας

Προανάκριση  διενεργεί  το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

 2.    Από το  Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων  Καρδίτσας εξιχνιάσθηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε βάρος 43χρονου ημεδαπού.

Στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων  και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί του πραγματοποίησαν έρευνα σε επιχείρηση  εμπορίας μετάλλων (μάντρα υλικών – σκραπ) στους Σοφάδες ιδιοκτησίας 19χρονου ημεδαπού ΡΟΜ κατοίκου Σοφάδων, στην οποία βρέθηκε μέρος κλαπέντων αντικειμένων (μεταλλικά αντικείμενα) που είχαν κλαπεί την 22-5-2011 από θερμοκήπιο που διατηρεί ο παθών στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σχηματισθείσα δικογραφία κατά του δράστη  αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Επισημάνσεις για τα ΤΕΙ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ασ. Σκόνδρα: Δεν θα σβήσουν την Καρδίτσα από τον χάρτη