Ειδήσεις

Ασ. Σκόνδρα: ΝΔ και Κυριάκος η μόνη λύση…οι υπόλοιποι πνίγηκαν στις αυτ…απάτες τους


« Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», «ή αυτοί ή εμείς», ήταν κάποια από τα συνθήματα του Τσίπρα, τα οποία σηματοδοτούν  την εμφυλιοπολεμική του διάθεση, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση της πολυπόθητης, γι αυτόν  και την παρέα του, εξουσίας.

Παρακολουθώντας  την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, ο καθένας αντιλαμβάνεται,  πως επανέρχεται δριμύτερος, επαναφέροντας τις πρακτικές που γνωρίζει καλύτερα, αφού χρόνια ολόκληρα  τις σπούδασε στις καταλήψεις και στα πεζοδρόμια.

Πόλωση, διχασμός, λασπολογία, ψέματα και προπαγάνδα.

Μ΄αυτά θα είναι στρωμένος ο δρόμος προς τις εκλογές, που όσο κι αν τις αφορίζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του,  πλησιάζουν ταχύτατα.

Αυτό φαίνεται από τις «αισχρές», πεζοδρομιακού τύπου, δηλώσεις που βγαίνουν από τους εγκάθετους, που έχουν εγκατασταθεί στα υπόγεια του Μαξίμου.

Το μένος δε,  η εμπάθεια και η επιθετικότητα , που κρύβεται στα δελτία τύπου που εκδίδουν, υποδηλώνει, ότι έχουν πλήρη γνώση για την  πανωλεθρία  που τους επιφυλάσσει η κάλπη.

Δύο λοιπόν οι στόχοι.  Ο πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ίδιος προσωπικά αλλά και μέλη της οικογενείας  του, δείχνοντας έτσι  το πολιτικό τους «ανάστημα», την μικροπρέπεια, το ήθος τους αλλά και τον πανικό τους.  Ο  δεύτερος,  η ίδια η Χώρα, για τη οποία δεν τους «καίγεται καρφί».

Να τη διαλύσουν τη χώρα μας, αυτό επιδιώκουν. Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ να μην βρει τίποτα όρθιο, ούτε οικονομία, ούτε θεσμούς, ούτε αυτοδιοίκηση, ούτε ασφάλεια, ούτε παιδία, ούτε υγεία και φυσικά ούτε πολίτες  για να προσπαθήσουν μαζί της, αφού θα τους έχουν ισοπεδώσει κι αυτούς, από τις οικονομικές και όχι μόνο κακουχίες.

Όποια μέθοδο κι αν χρησιμοποιήσουν όμως, ο κόσμος τους έμαθε και άρχισε ήδη να δίνει τις απαντήσεις του και μάλιστα προσωπικά σον «λαοπρόβλητο» χαμογελαστό πρωθυπουργό.

Απτό παράδειγμα η «ολόθερμη» υποδοχή Τσίπρα στη Λέσβο.  Ένας πρωθυπουργός κρυμμένος πίσω από τα ΜΑΤ, να παριστάνει τον άνετο και να μιλάει για ανάπτυξη,  τη στιγμή που «στράγγιξε» την ελληνική κοινωνία από την υπερφορολόγηση, που διεύρυνε τις κοινωνικές ανισότητες, που εξαφάνισε το ΕΚΑΣ, που αύξησε κατακόρυφα τη φτώχεια στους έλληνες και έχει ψηφίσει την μείωση του αφορολόγητου και την μείωσε την συντάξεων.

Πνιγμένος στις αυταπάτες του ο Τσίπρας,  ίσως δεν καταλαβαίνει. Δεν υπάρχει κανείς να του πει, ότι οι πολίτες  θέλουν διακαώς να φύγει;

Ότι ξεθεμελίωσε την Ελλάδα και όχι μόνο οικονομικά, αλλά επανέφερε παθογένειες, που είχαμε αρχίσει να τις ξεπερνάμε, όπως την αδιαφάνεια, την ανευθυνότητα, τον ξέφρενο λαϊκισμό, τον πολιτικό κυνισμό.  Ότι καταρράκωσε αξίες , θεσμούς  και ηθική.

Τα ψέματα πια δεν περνάνε, ας το αντιληφθούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μόνοι τους και καθημερινά αυτοδιαψεύδονται, όπως  γίνεται με την «καθαρή» έξοδο από τα μνημόνια, άλλα  ό Τσίπρας, άλλα ό Τσακαλώτος,  άλλα οι δανειστές.   Ή με τα εθνικά μας θέματα άλλα το Καμμένος, άλλα ο Κουβέλης, άλλα ο Κοτζιάς.

Οι πολίτες βιώνουν την καταστροφή, που επέφερε στη χώρα η πρώτη φορά αριστερά και είναι αποφασισμένοι, να τους αφήσουν να βυθίζονται στο βούρκο της λάσπης, που παράγουν και στην πολιτική τους ανυποληψία.

Παράλληλα βλέπουν τη  μόνη δημοκρατική, ισχυρή και συγκροτημένη πολιτική δύναμη της χώρας,  τη Ν.Δ. Όπως βλέπουν και τον μοναδικό πολιτικό ηγέτη, που μπορούν να εμπιστευτούν, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ακούνε προσεκτικά το δομημένο λόγο, το εμπνευσμένο και οραματικό σχέδιο που θα εφαρμόσει,  για να επαναφέρει την κανονικότητα και τη πρόοδο στην Ελλάδα.

Συστρατεύονται λοιπόν μαζί του,  οι νεοδημοκράτες πρωτίστως, αλλά και όλοι οι υγιείς πολίτες, ανεξάρτητα που ήταν μέχρι χθες.

Γιατί  «χόρτασαν» από την κοροϊδία της «ψευτοαριστεράς», γιατί θέλουν να ξεφύγουν από τη μιζέρια, γιατί θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους πίσω από τη ξενιτιά, γιατί ξέρουν ότι αξίζουμε  και μπορούμε καλύτερα.

 

Της Ασημίνας Σκόνδρα, πρ. Βουλευτού ΝΔ Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Επόμενο άρθρο Οι Αρχές της Καρδίτσας συνεχάρησαν την ομάδα Karditsa Earthquake Project