Ειδήσεις

Αυτοψία του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου στα έργα ασφαλτόστρωσης στην Κυψέλη


Αυτοψία του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου στα έργα ασφαλτόστρωσης στην Κυψέλη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.  Ο κ. Σκάρλος συνοδεύονταν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κοντοβά, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παππά  και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σοφάδων. Ο Δήμαρχος Σοφάδων ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την πρόοδο των εργασιών, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών.

Οι εργασίες εντάσσονται  στο έργο «Ασφαλτοστρωσεις οδων σε οικισμους της Δ.Ε. Σοφαδων & Δ.Ε. Αρνης» με τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στα 300.000 ευρώ ενώ μετά την έκπτωση (54,33%) το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 137.016,71 €.

Οι εργασίες αφορούν μεταξύ άλλων την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε μήκος 40m σε δρόμο  δίπλα στο γήπεδο, 60m σε δρόμο πλησίον της εκκλησίας 670m σε δρόμο ανατολικά του οικισμού καθώς και άλλες παρεμβάσεις στον οικισμό.

Αναφερόμενος στο έργο  ο Δήμαρχος Σοφάδων τόνισε σχετικά:

«Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στο οδικό δίκτυο της Κύψέλης που η ολοκλήρωσή της θα ενισχύσει την ασφάλεια στην κίνηση οχημάτων και πεζών και θα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών. Η διοίκηση του δήμου είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στην κοινωνία.  Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε γοργά με την υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, βελτιώνοντας τη ζωή σε όλο το Δήμο Σοφάδων»

Προηγούμενο άρθρο Θαλάσσιες αποδράσεις για τους Ρομά χωρίς Σύνορα
Επόμενο άρθρο Προχωρά σε σύμβαση η ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Παλαμά