Βελτιώθηκε ο οδός από Μουζάκι προς Αργιθέα


Ο Νομάρχης κ Αλεξάκος συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη έργων κ. Νίκου και τον επιβλέποντα Μηχανικό κ. Μάμαλη επισκέφθηκε το εργοτάξιο όπου εκτελούνται εργασίες ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα Μουζάκι-Αργιθέα, στα πλαίσια της εργολαβίας «Βελτίωση επαρχιακού δικτύου του νομού». 

Η συγκεκριμένη εργολαβία χρηματοδοτήθηκε από τους πόρους της Ν.Α και το αντικείμενο της αφορά την βελτίωση του οδοστρώματος του επαρχιακού οδικού δικτύου με την ρίψη ασφαλτοτάπητα.

Μέχρι τώρα με την παραπάνω εργολαβία έχουν βελτιωθεί με εργασίες ασφαλτοτάπητα πολλά τμήματα του επαρχιακού δικτύου και συγκεκριμένα από διασταύρωση ε.ο προς Δαφνοσπηλιά σε μήκος 1,2 χλμ, στην ε.ο δια μέσω Καλογριανών σε μήκος 1,75 χλμ, από Ρούσσο προς διασταύρωση με Αμπελικό σε τμήμα μήκους 1,2 χλμ, στον Περιφερειακό Προαστίου σε μήκος 1,1 χλμ και από διασταύρωση προς Μεσενικόλα σε μήκος 800 μ. κλπ. Επίσης προβλέπεται να βελτιωθούν σύντομα τμήματα επαρχιακών δρόμων στην περιοχή Καππά, στο δρόμο προς Ι.Μ Πέτρας και θα κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης στην περιοχή Σαρανταπόρου και Αργιθέας. Τέλος πρέπει να αναφερθεί ιδιαίτερα η κατασκευή της νέας γέφυρας στο παλιό επαρχιακό δρόμο προς Καππά ικανοποιώντας έτσι μετά από πολλά χρόνια ένα αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ιθώμης.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο προς την γέφυρα Κοράκου-όρια με νομό Άρτας αφορούν το τμήμα από θέση «Σπαστήρα» μέχρι το κόμβο Οξυάς σε μήκος 3,2 χλμ. Επίσης θα βελτιωθεί σημαντικά και η «στροφή Δρακότρυπας» σε μήκος 150 μέτρων.

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη Δημοτική Αστυνομία
Επόμενο άρθρο Αρχίζει η 8η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας