Βελτιώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού


Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης-συντήρησης του Επαρχιακού οδικού δικτύου σε ολόκληρο το νομό στα πλαίσια της 5ης εργολαβίας «Βελτίωση-συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου Ν.Α. Καρδίτσας προϋπολογισμού 1.190.000,00€ με ΦΠΑ που ανατέθηκε  με την αριθμ. 20/241/26-09-2008 απόφαση της Ν.Ε. Έργων και θα συνεχισθούν όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. 

Ο Νομάρχης κ. Αλεξάκος συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη έργων κ. Νίκου επισκέφθηκε το Δήμο Σελλάνων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Απ. Τσαπουρνή και τους Αντιδημάρχους κ. Α. Τσίντζα, και Γ. Τσιμπούκα και στη συνέχεια μετέβησαν στην περιοχή όπου εκτελούνται εργασίες ασφαλτοτάπητα σε συνολικό μήκος (4) τεσσάρων χιλιομέτρων που αφορούν τον επαρχιακό δρόμο Καρδιτσομάγουλα-Αγία Τριάδα-Προάστιο-Πεδινό, τον δρόμο Προάστιο-Μακρυχώρι και τον παλαιό επαρχιακό δρόμο προς Αγία Τριάδα.

Όπως δήλωσε ο Νομάρχης κ Φ. Αλεξάκος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας διαθέτει και θα συνεχίσει να διαθέτει σημαντικούς πόρους για βελτίωση, συντήρηση και αναβάθμιση του επαρχιακού δικτύου γιατί δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και στην ασφάλεια των οδηγών. Φέτος για το σκοπό αυτό έγιναν τρείς (3) μεγάλες εργολαβίες και άλλες μικρότερες συνολικού προυπ. 4.000.000,00€ και αφορούν ακριβώς την βελτίωση -συντήρηση, σήμανση και διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Προηγούμενο άρθρο Σύμβαση κατασκευής δρόμου Ι. Μονή Ρεντίνας -όρια νομού
Επόμενο άρθρο Αργία η 4η Δεκεμβρίου για την Καρδίτσα