Ειδήσεις

Βράβευση διακριθέντων αθλητών και προπονητών του ΣΟΑΚ Φωκιανού


Σε μία πολύ επιτυχημένη Αθλητική γιορτή-εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα του Παυσίλυπου, το βράδυ της Κυριακής (2-2-2020), ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ,   βράβευσαν και τίμησαν  τους διακριθέντες Συλλόγους , Προπονητές και αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό, Βαλκανικό και Πανελλήνιο επίπεδο για το αγωνιστικό έτος 2019, καθώς και τιμώμενα πρόσωπα.

Μεταξύ των αθλητών και αθλητριών καθώς και προπονητών των  διακριθέντων Συλλόγων που βραβεύτηκαν, ήταν και η  αθλητική οικογένεια του  Σ.Ο.Α.Κ.¨Φωκιανου.(Τμημα στιβου & τεννις)

Συγκεκριμένα:

  • ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Ο Φωκιανός ήταν παρών στη βράβευση με τους δύο προπονητές του   αλλά και με έξι (6) αθλητές-τριες του που εκπροσώπησαν την Πόλη τους και το σωματείο μας σε όλο τον κόσμο.

Βραβεύτηκαν οι:

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βάδην κ. Δεληγιάννης Αθανάσιος για την συμμετοχή του στο 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019 στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο προπονητής κ. Γούσιας Νικόλαος για την συμμετοχή της αθλήτριας Αποστολού Ραφαηλίας- Βαϊα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου IPC 2019.

Η αθλήτρια Ντρισμπιώτη Αντιγόνη για την κατάκτηση της 22η θέσης στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2019 στην Ντόχα του Κατάρ στο αγώνισμα των 20 χλμ βάδην.

Η  αθλήτρια Αποστολού Ραφαηλία – Βαϊα για την κατάκτηση της 9ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου IPC 2019 στο Ντουμπάι στο άλμα εις μήκος.

Η  Φλώρου Παναγιώτα αθλήτρια για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κορασίδων και της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στα 5000μ βάδην.

Ο Μπούσδας Αριστοτέλης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στα 10.000 μέτρα βάδην.

Η Αρβανιτάκου Χρυσάνθη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παγκορασίδων και της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο αγώνισμα του βάδην.

Η Γατή Φιλίππα-Μαρία για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στα 5000 μέτρα βάδην.

Θα ήταν παράληψη όμως να μην αναφέρουμε ακόμη δύο αθλητές-τριες που ξεκίνησαν,  γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν στον Φωκιανό και αγωνίζονται με άλλη ομάδα τώρα,

αυτοί είναι

Η αθλήτρια Τσινοπούλου Παναγιώτα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γυναικών και της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου γυναικών στο αγώνισμα των 20 χλμ βάδην που προπονείτε τώρα, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Δεληγιάννη .

και ο Βασιλακάκος  Βασίλειος αθλητή στίβου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο άλμα εις ύψος.

2) ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο:

Ο προπονητής του τμήματος Αντισφαίρισης κ. Θωμάς Γραπατσάς  για την προβολή του Νομού, αφού κατάφερε την χρονιά που μας πέρασε να πανηγυρίσει μετά την Άνοδο του Γυναικείου τμήματος πέρσι  (2018) και την Άνοδο του Ανδρικού τμήματος  στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία στο αγώνισμα της Αντισφαίρισης, γεγονός που ανεβάζει Αγωνιστικά, το επίπεδο της πόλης μας και του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του ΣΟΑΚ Φωκιανου, κ. Σπύρος Λάππας και τα μέλη του Δ.Σ συγχαίρουν  ξεχωριστά: α) τους Προπονητές, τους  αθλητές και τις αθλήτριες του Σωματείου για τις τόσο ξεχωριστές επιδόσεις τους και τους εύχονται από καρδιάς, υγεία και πολλές επιτυχίες στις μελλοντικές τους προσπάθειες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

β) την Δημοτική αρχή και τον ΔΟΠΑΚ για την άρτια οργάνωση και εκτέλεση  της αθλητικής γιορτής, καθώς και για την πρωτοβουλία της οργάνωσης της.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όχι στη μετατροπή των δημόσιων μονάδων υγείας σε Ν.Π.Ι.Δ
Επόμενο άρθρο Ενδιαφέρουσα ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας