Ειδήσεις

Β. Κικίλιας: Στόχος της Ν.Δ. η αυτοδυναμία


«Η Ν.Δ. προσπαθεί να ακουμπήσει ξανά το όνειρο της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε από την Καρδίτσα, όπου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής Α ΄ Αθηνών, Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε την περιοχή μας προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Μουζακίου και στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε συνέντευξη τύπου, το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας.

Εισαγωγικά, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές συμπληρώνοντας πως μικρή σημασία έχει το πότε ακριβώς θα γίνουν.

Όπως εξήγησε, στόχος και ζητούμενο της Ν.Δ. είναι «Να πείσουμε τον κόσμο. Χρειαζόμαστε πολλούς για να πάει μπροστά το καράβι της παράταξης. Διανύουμε μια πολύ κρίσιμη εποχή. Η Ν.Δ. δοκιμάστηκε και άντεξε παρά τα όποια λάθη».

Εν συνεχεία, ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα καιροσκόπο προσθέτοντας πως υποσχέθηκαν συγκλονιστικά πράγματα και τώρα ο κόσμος είναι εξοργισμένος.

«Γι ΄ αυτό χάσαμε και τη Μακεδονία» σημείωσε οπ Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., ενώ αναφερόμενος στη Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως «Το ίδιο πράγμα θα κάνουν. Παίζουν παιχνίδια με το Σύνταγμα».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σθεναρά λέει λίγα και μετρημένα. Εμείς στη Ν.Δ. λέμε να ξαναφτιάξουμε τη σχέση πολιτικών-πολιτών. Εμείς μιλάμε για μείωση της φορολογίας πάση θυσία. Υπερφορολόγησαν τους πάντες. Τη μεσαία τάξη, τους αγρότες. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές. Οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, δεν έχουν ελπίδα. Χρειάζονται επενδύσεις και εγχώριες και έξω από τη χώρα. Εμείς λέμε ποιοτικέ θέσεις εργασίας. Αλλιώς θα χαθούν άλλα 10 χρόνια» δήλωσε, λίγο παρακάτω, ο κ. Κικίλιας.

Απευθύνοντας, στη συνέχεια, ένα κάλεσμα συστράτευσης, επεσήμανε τα εξής: «Όλοι χωράνε μέσα στην παράταξη. Τους χρειαζόμαστε όλους. Για να έχουμε αυτοδυναμία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Νομός  Καρδίτσας πάντα τιμάει τη Ν.Δ. και η Ν.Δ. το δίνει ξανά πίσω. Εύχομαι και ελπίζω η μάχη των εκλογών να μας βρει ενωμένους και συσπειρωμένους».

Όσον αφορά, τέλος, στα ψηφοδέλτια, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος ο οποίος ψάχνει με το κιάλι τους υποψηφίους και πως αντίθετα στη Ν.Δ. υπάρχει διάθεση από πολλά πρόσωπα και υπάρχει θέση για όλους.

Τον κ. Κικίλια πλαισίωσαν στη συνέντευξη τύπου ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν..Δ, βουλευτής Καρδίτσας κ. Κ. Τσιάρας, η πολιτευτής κ. Ασ. Σκόνδρα και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιούκης, ενώ το παρών έδωσαν και πολλά τοπικά στελέχη του κόμματος.

 

Προηγούμενο άρθρο Τρία νέα έργα αγροτικής οδοποιίας στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο H Περιφέρεια στη διεθνή τουριστική έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. στο Τελ Αβίβ