Γέμισε κόσμο το Αναψυκτήριο και το πάρκο στην ξεχωριστή συναυλία του Μουσικού Σχήματος «ΑΠΟΗΧΟΣ»


 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η βραδιά λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού που οργάνωσε την Παρασκευή το βράδυ, η Διοίκηση της «Παυσίλυπο – ΟΤΑ ΑΕ» στο Αναψυκτήριο του όμορφου πάρκου της πόλης μας.

 Το Μουσικό Σχήμα «ΑΠΟΗΧΟΣ», που ήταν ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας γνωστών τραγουδιών του ελληνικού ρεπερτορίου και ενθουσίασε τον κόσμο που από νωρίς είχε σχηματίσει το αδιαχώρητο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και παρέμεινε εκεί διασκεδάζοντας μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Το Σχήμα αποτελούνταν από τους :

  • Άρη Φαλιάγγα (τραγούδι)
  • Γλυκερία Κωστούλα (τραγούδι)
  • Ρίτσα Πέτσα (τραγούδι)
  • Δημήτρη Ανυφαντή (μπουζούκι)
  • Χρήστο Σπάνια (ακορντεόν)
  • Γιώργο Παλαπέλα (κρουστά)
  • Κώστα Νασιόπουλο (κιθάρα)
  • Άγγελο Παλαπέλα (πιάνο)

Κυριολεκτικά και αυτή την όμορφη Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά δεν «έπεφτε καρφίτσα» στο Παυσίλυπο, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Παυσίλυπο – ΟΤΑ ΑΕ» και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας κ. Μιχάλης Μυγδάκος ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες του Μουσικού Σχήματος «ΑΠΟΗΧΟΣ» που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να πραγματοποιήσουν την ομολογουμένως ξεχωριστή συναυλία, επισημαίνοντας ότι ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις.

«Το Δ.Σ. έχει αποφασίσει να ανοίξει τις «πόρτες» του Παυσιλύπου στα μουσικά σχήματα του νομού μας και να τους δώσει τη δυνατότητα να οργανώνουν εμφανίσεις μπροστά στο κοινό της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάδειξη του αξιόλογου καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής μας» δήλωσε ο κ. Μυγδάκος και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Βασιζόμενοι στις κατευθύνσεις της Δημοτικής Αρχής και υλοποιώντας την πολιτική της που έχει ως βασικό στόχο να καταστήσει το Παυσίλυπο το δυναμικότερο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό κέντρο του νομού μας, οργανώνουμε εκδηλώσεις με ιδιαίτερα λαϊκή απήχηση. Ξεκινήσαμε τη μεγάλη προσπάθεια έχοντας να αντιμετωπίσουμε αρκετές οικονομικές, τεχνικές και λειτουργικές δυσκολίες. Όμως με την καλή θέληση και στενή συνεργασία όλων των μελών του Δ.Σ και των εργαζομένων, τα εμπόδια ξεπερνιούνται το ένα μετά το άλλο… Το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι είναι εμφανές, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν γίνει στο Παυσίλυπο ριζικές αλλαγές που παλιότερα ίσως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί».

Καταλήγοντας ο κ. Μυγδάκος υπογράμμισε: «το νέο πρόσωπο του Παυσιλύπου αρχίζει να αποκαλύπτεται και το ευχάριστο για μας είναι ότι ο κόσμος της Καρδίτσας από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στηρίζοντας έμπρακτα την κοινή προσπάθεια. Αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια η οποία δεσμευόμαστε ότι θα περιλαμβάνει πολλές ακόμη καινοτομίες και εκπλήξεις…».  

    

Προηγούμενο άρθρο Μπ. Παπαδόπουλος: Επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές στο Δ. Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Αυγουστιάτικη Βραδιά στο Μαυρομμάτι