Ειδήσεις

Γίνεται να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο μέσα σε μία μόνο μέρα;


Κι όμως γίνεται! Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 το περιβάλλον μας χρειάζεται, και όλοι ξυπνάμε για τον ίδιο σκοπό, συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας από εθελοντές για εθελοντές .
Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.
Ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων δίνει το σύνθημα  του εθελοντισμού  σηκώνοντας τα  μανίκια και κάνοντας μια καλή πράξη, μαζεύοντας  σκουπίδια, αναδασώνοντας, ομορφαίνοντας  πάρκα και γειτονιές, φυτεύοντας  λουλούδια, συμμετέχοντας σε μία από τις εκατοντάδες δράσεις που οργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας.

O Mορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων που συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στη συγκεκριμένη δράση, ομορφαίνει το χώρο που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τις δραστηριότητές του ,καθαρίζει πλατείες και ανακυκλώνει αποδεικνύοντας πώς μπορούμε να μάθουμε να λειτουργούμε πιο σωστά ως πολίτες και δημότες και να μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος .

Μπορείς κι εσύ να γίνεις πηγή έμπνευσης και να δώσεις λίγη από τη δύναμή σου στο περιβάλλον!
Η συμμετοχή  είναι ελεύθερη για όλους και η θεματική της φετινής δράσης είναι η Οικογένεια για να στείλουμε παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο!
Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!
Την Κυριακή 7 Απριλίου, ολοι μαζι συγκεντρωνόμαστε στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων στις 5:00μμ
▪να συντονιστούμε στο Let’s do it Greece!
▪ να ομορφύνουμε την πόλη μας!

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της Μαρίας Καραπαναγιώτη ως εισηγήτρια σε Διεθνές Συμπόσιο
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα