Γηροκομείο & ΚΕ.ΠΕ.Π. επισκέφτηκε η Ασημίνα Σκόνδρα


Για μια ακόμη φορά η κα. Ασημίνα Σκόνδρα, βρέθηκε στο πλευρό των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο της Μητροπόλεως, καθώς και στα παιδιά που περιθάλπονται στο ΚΕ.ΠΕ.Π, προσφέροντας δώρα και ανταλλάζοντας ευχές για τις άγιες μέρες.

  Οι συμβολικές αυτές επισκέψεις, σκοπό είχαν, αφενός μεν, να δώσουν χαρά στους τροφίμους των Ιδρυμάτων και αφετέρου, να προωθήσουν το μήνυμα του Πάσχα, μήνυμα αγάπης, κοινωνικής συμφιλίωσης και ευαισθητοποίησης.

  Η πολιτευτής Ν.Δ. και Νομ/κη Σύμβουλος, κα. Ασημίνα Σκόνδρα, συνεχάρη τους εργαζομένους, για το έργο που επιτελούν και που ξεπερνά κατά πολύ το εργασιακό καθήκον. Διότι, πέρα από τις υπηρεσίες τους, προσφέρουν καθημερινά αγάπη και συμπαράσταση, σε συνανθρώπους μας, που την έχουν ανάγκη και μέσα σε ένα περιβάλλον που φροντίζουν να είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο.

  Επίσης, συζήτησε για αρκετή ώρα, με τον Διοικητή του ΚΕ.ΠΕ.Π. κ. Θωμά Αντωνίου, για θέματα λειτουργίας και υποδομής του Ιδρύματος καθώς και για τις μελλοντικές προοπτικές βελτίωσης.

Προηγούμενο άρθρο Eκδήλωση μνήμης στους νεκρούς του σεισμού της Ιταλίας
Επόμενο άρθρο Επισκέψεις Δημάρχου Καρδίτσας στα ιδρύματα & το ΚΕΣΝ