Επισκέψεις Δημάρχου Καρδίτσας στα ιδρύματα & το ΚΕΣΝ


Κοντά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και τα στρατευμένα μας νιάτα βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης.

Μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλο, τον Νομάρχη Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λ. Τάτσιο και τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτ. Αντωνίου επισκέφθηκαν αρχικά το Κέντρο Περίθαλψης Παίδων (ΚΕ.ΠΕ.Π.), όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Θ. Αντωνίου. Οι τοπικοί φορείς επισκέφθηκαν τα φιλοξενούμενα παιδιά στους θαλάμους του ιδρύματος, μοίρασαν γλυκά και ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στη Διοίκηση και το προσωπικό, συγχαίροντάς τους παράλληλα για το έργο που επιτελούν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Ι.Μ. Κόκκινης Εκκλησιάς, όπου τους υποδέχθηκαν οι μοναχές, με αναστάσιμους ψαλμούς, ενώ στο παρακείμενο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως οι φορείς μοίρασαν γλυκίσματα και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που φιλοξενούνται στο ευαγές ίδρυμα.

Ακολούθως, μαζί και με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ευαγ. Κατσαρό επισκέφθηκαν το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στο Ρούσσο, όπου αντάλλαξαν ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό, τσούγκρισαν αυγά με τους δόκιμους στρατονόμους, και δοκίμασαν πασχαλινά εδέσματα που ετοίμασαν με πολύ φροντίδα οι στρατευμένοι μας.

Τελευταίος σταθμός, το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και οι φορείς αντάλλαξαν ευχές με τη Διοίκηση, το προσωπικό και μοίρασαν γλυκά, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους.

Προηγούμενο άρθρο Γηροκομείο & ΚΕ.ΠΕ.Π. επισκέφτηκε η Ασημίνα Σκόνδρα
Επόμενο άρθρο Στελέχη & Επιχειρηματίες της Λ. Πλαστήρα στηρίζουν τον Β. Τσαντήλα