Πρωτοσέλιδο

Για το συλλαλητήριο ετοιμάζονται οι αγρότες του Νομού


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Πανκαρδιτσιώτικο-παναγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στην πόλη της Καρδίτσας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοέμβρη, στον Παλαμά Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, καθώς και εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων της Μαγνησίας, όπου και καθορίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση του αγώνα και πάρθηκαν μέτρα για την κλιμάκωση και το συντονισμό της πάλης σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης στα χωριά ώστε να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ενώ τα τρακτέρ θα πάρουν τις θέσεις τους στις πλατείες δίνοντας αγωνιστικό παλμό.

Συλλαλητήριο με τρακτέρ προγραμματίζεται και στην πόλη των Τρικάλων, με απόφαση που αναμένεται να πάρει στη συνεδρίασή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη».

Στη Μαγνησία, την οργάνωση της πάλης έχουν αναλάβει Αγροτικοί Σύλλογοι της περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί νέα πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Λάρισα για την κλιμάκωση και τον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων.

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης του Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα