Ειδήσεις

Για 7ο χρόνο Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά


Ξεκινήσαμε ακριβώς από εκεί που σταματήσαμε πριν μερικούς μήνες!Ανανεωμένοι και αισιόδοξοι, με την ίδια όμως συνταγή…Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο να παίζουμε, να χαιρόμαστε, να αθλούμαστε.

“Ζωντάνεψαν” ξανά και γέμισαν παιδικά χαμόγελα αυτή την εβδομάδα οι αθλητικές εγκαταστάσεις 5Χ5 και 8Χ8!Ήδη όλα τα τμήματα (Κ-6, Κ-8,Κ-10,Κ-12,Κ-14 και Κ-16) έχουν οργανωθεί και έχουν πλαισιωθεί από αρκετά παιδιά τα οποία δεν κρύβουν τη δίψα τους για ποδόσφαιρο. Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα αλλά και Σάββατο πρωί πλέον σημείο αναφοράς θα αποτελεί το συγκεκριμένο (ανανεωμένο και συνεχώς βελτιούμενο) σημείο της πόλης μας.

Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό που ξεκίνησε με πολύ μεράκι πριν δέκα (10)! χρόνια, και συνεχίζεται από το καλοκαίρι του 2014 με τη σημερινή του μορφή.Μένουμε πιστοί στις ιδέες και τη φιλοσοφία μας που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της Ακαδημίας δεν είναι άλλη από την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου.Δεν είναι αυτοσκοπός μας η νίκη και ο πρωταθλητισμός αλλά η χαρά της συμμετοχής για κάθε παιδί και η δημιουργία -μέσω του ποδοσφαίρου- μιας διεξόδου από τις πολλές κακές συνήθειες της εποχής μας.

Παράλληλα με τις προπονήσεις συνεχίζουμε κανονικά και τις εγγραφές! Ελάτε να μας γνωρίσετε! Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ξανά αγαπήσουν την άθληση!

Προηγούμενο άρθρο Διεκδικούμε τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας
Επόμενο άρθρο Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής διανεμήθηκαν από αστυνομικούς σε γονείς και μαθητές