Ειδήσεις

Γιορτή Έναρξης Καλοκαιρινής Εκστρατείας στο Καλλίθηρο


Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών. Με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, γονείς και παιδιά συμμετέχουν σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου (έχοντας την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθήρου) συμμετέχει με πολλά μέλη της στην φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία. Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 8:30 μ.μ. δίνεται εορταστική εκκίνηση που ενισχύεται με την ανοιχτή πρόβα του Χορευτικού Ομίλου Καλλιθήρου που θα πραγματοποιείται παράλληλα στην πλατεία του χωριού.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εργαστηρίων στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://network.nlg.gr/library/kinotiki-laiki-vivliothiki-kallithirou και στην Ομάδα της Κοινοτικής-Λαϊκής Βιβλιοθήκης στο facebook.

hashtag: #KE2017gr

 

Προηγούμενο άρθρο Παρεμβαίνω στο χώρο μου και τον ομορφαίνω
Επόμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν τεστ μνήμης και η ομιλία