Ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας με αφορμή τις φήμες


 Μ’ αφορμή τις απαράδεκτες φήμες που διοχετεύτηκαν με ευθύνη υπαλλήλων της ΕΠΟ και τοπικών παραγόντων της ΕΠΣ Καρδίτσας, κρίνουμε σκόπιμο να γνωστοποιήσουμε κάποιες σκέψεις μας και να κάνουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως η Αναγέννηση σ’ ο,τι αφορά την δημόσια συζήτηση για θέματα που την αφορούν αλλάζει πλέον τακτική. Απο τούδε και στο εξής η Αναγέννηση δεν θ’ αφήνει τίποτα αναπάντητο, δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να λειτουργεί αυθαίρετα χρησιμοποιώντας ή παίζοντας με το όνομά της.

Την περασμένη Παρασκευή μέλη της ΕΠΣΚ αναπαρήγαγαν με τρόπο ανεύθυνο “πληροφορίες” της  ΕΠΟ ότι τα χρέη της ΠΑΕ βαρύνουν και την Ερασιτεχνική. Αυτή η πληροφορία είναι εντελώς ψευδής, αστήριχτη και όσοι τη διοχεύτευσαν στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπήρξε λάθος πληροφόρηση και δεν έγινε κάτι σκόπιμο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι τοπικές ποδοσφαιρικές αρχές και οι φορείς της πόλης θα συμπορευτούν και θα συνεργαστούν μαζί μας στην ανόρθωση του πιο μαζικού αθλητικού συλλόγου της περιοχής ο οποίος εκπροσωπεί και προβάλει με τον καλύτερο τροπο την Καρδίτσα.

Οπως είναι γνωστό τοις πασι παρά την αθλιότητα που έγινε εις βάρος της, η Αναγέννηση βρίσκεται στη διαδικασία ανασυγκρότησης. Θέλουμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μπαίνει στη διαδικασία της συμμετοχής και είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθεια με την εγγραφή μελών και τη διεύρυνση της βάσης της ιστορικής μας ομάδας, θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ παρά το γεγονός ότι βιώνουμε την χειρότερη οικονομική συγκυρία.

 Θυμίζουμε, τέλος, σε όσους κάνουν “όνειρα” ότι η ομάδα θα μείνει αδρανής εξαιτίας των παλινωδιών των οργάνων του ποδοσφαίρου, να ξυπνήσουν και να διδαχθούν απο την ιστορία. Η Αναγέννηση έχει περάσει αμέτρητες μπόρες και καταιγίδες στην ιστορία της, αλλά ουδέποτε λύγισε, ουδέποτε έμεινε αδρανής, ουδέποτε επέλεξε άνομες και ερμαφρόδιτες τακτικές για να διατηρηθεί στη ζωή. Πορεύτηκε με το ίδιο όνομα, τις ίδιες ιδέες και την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο θα κάνει και τώρα.

 Οσοι πιστεύουν ότι η συγκυρία προσφέρεται να αποδομήσουν την Αναγέννηση είναι γελασμένοι και θα μας βρουν μπροστά τους.

Εκ της διοικήσεως

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Προηγούμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα: «Ποιοι και γιατί επιδιώκουν παράταση των εκλογών»
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Βαρύτατες οι κυβερνητικές ευθύνες για τις αστοχίες των δύο χρόνων διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»