Δήλωση Θάνου Σκάρλου για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


“Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ιδιαίτερα σ’ αυτούς του Δήμου Σοφάδων. Μ’αυτή την επιτυχία επισφραγίζεται η προσπάθεια πολλών ετών και αποτελεί δικαίωση των κόπων και των θυσιών που κατέβαλαν .
 Πλέον ανοίγονται νέοι δρόμοι γνώσης και ώριμης έκφρασης. Αρχίζει  ένα νέο ταξίδι που εύχομαι να στεφθεί με ανάλογη επιτυχία. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στις οικογένειες των υποψηφίων για την στήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους, όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα, που στέκεται στο πλευρό των μαθητών και μοιράζεται την αγωνία και την ελπίδα τους. 
Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να προσπαθούν με το ίδιο πείσμα  γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.  θα πρέπει να ξέρουν ότι η προσπάθεια δεν σταματά σε μια πρόσκαιρη αποτυχία και δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους. Σίγουρα θα προκύψουν  νέες επιλογές   τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με  σύνεση”
Θάνος Σκάρλος
Δήμαρχος  Σοφάδων

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…, είναι ένα ραφείο λέξεων, από τη γη ως τη σελήνη!»