Ειδήσεις

Δήλωση παραίτησης του Σωκράτη Παππά από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, Ύστερα από την ανάθεση σε εμένα των καθηκόντων του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας, βρέθηκα στη δύσκολη θέση να υποχρεούμαι σύμφωνα με το νόμο να υποβάλλω στο Δήμαρχο Καρδίτσας την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου. Μια απόφαση εξαιρετικά δύσκολη αλλά αναγκαία προκειμένου να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ απρόσκοπτα  στα νέα απαιτητικά καθήκοντα που μου ανάθεσε η Πολιτεία.

Με αυτή μου λοιπόν την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Καρδίτσας που με τίμησαν και με ανέδειξαν σε αυτό το κορυφαίο αξίωμα για την πόλη. Εργάστηκα σκληρά, για να τιμήσω την επιλογή σας στο πρόσωπό μου. Πολλά πράγματα που σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε στους τομείς ευθύνης μου, θα συνεχιστούν με επικεφαλής άλλους άξιους συναδέλφους της Δημοτικής μας Ομάδας. Εγώ θα παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις και θα λειτουργώ πάντα ως μέλος αυτής της ομάδας που πριν ένα χρόνο έφερε ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στο Δήμο Καρδίτσας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας Βασίλη Τσιάκο, ο οποίος με τιμά με τη φιλία του και με συμπεριέλαβε  σε αυτούς που έφεραν πέρυσι το σαρωτικό αποτέλεσμα της νίκης. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τους Δημοτικούς Συμβούλους των υπολοίπων Παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την πολιτισμένη πολιτική αντιπαράθεση, όταν αυτό απαιτήθηκε. Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς τους υπαλλήλους του Δήμου Καρδίτσας και τους συνεργάτες μου, με τους οποίους καταφέραμε και πετύχαμε πολλά.

Επαναλαμβάνω ότι θα είμαι παρών στη δημόσια ζωή και θα προσπαθώ να στηρίξω τα δίκαια αιτήματα των πολιτών για μια καλύτερη πόλη. Εις το επανιδείν.

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Κωτσός: Ανάγκη αναβάθμισης του ρόλου των Δήμων στον τομέα της πολιτικής προστασίας
Επόμενο άρθρο Δήμος Σοφάδων: Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων