Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλη για τον Ε65


Αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με τις εξελίξεις στην κατασκευή του Ε65 ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατασκευή του Ε65, είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη Δυτική Θεσσαλία και την περιοχή μας ειδικότερα, προκειμένου να βγει από την οδική απομόνωση και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις για την ανάπτυξή της.

Για να φθάσουμε στο στάδιο που βρίσκεται το έργο σήμερα χρειάστηκαν πολλά χρόνια επίμονης διεκδίκησής του από την κεντρική εξουσία.

Είναι δεδομένο πως η έναρξη της κατασκευής αυτού του σύνθετου, αλλά και τόσο καίριου έργου καθυστέρησε αρκετά, όμως παράλληλα απέδειξε πως με συντονισμένες προσπάθειες, με επιμονή και υπομονή, η Καρδίτσα μπορεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει την επίτευξη στρατηγικών στόχων για την πρόοδό της.

Όσον αφορά τα όσα γράφονται και λέγονται για νέα ανατολικότερη χάραξη θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι η υφιστάμενη χάραξη προέκυψε έπειτα από μια επιστημονική  συστηματική, αλλά και χρονοβόρα διαδικασία, κατά την οποία εξετάστηκαν αναλυτικά και σε κάθε τους λεπτομέρεια όλες οι προτεινόμενες λύσεις και οποιοδήποτε σκέψη ή προσπάθεια για διαφοροποίηση του σχεδιασμού του έργου θα μας βρει αντιμέτωπους.

Παρακολουθούμε στενά την πορεία του έργου και είναι βέβαιο πως όλοι οι φορείς και ιδιαίτερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη γρήγορη και ποιοτική ολοκλήρωσή του και δεν θα επιτρέψουμε τυχόν παλινωδίες και νέες καθυστερήσεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δυναμικά, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, την κατασκευή των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που η Καρδίτσα απαιτεί για να εισέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης».

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία η εκδήλωση για τη μουσικότητα της ελληνικής γλώσσας
Επόμενο άρθρο Ώριμες οι συνθήκες για αλλαγές στην παιδεία