Ειδήσεις

Δήλωση του νέου δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου


Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους δημότες της Αργιθέας για την τιμητική στήριξη, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την καθαρή επικράτηση του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου μας από την πρώτη Κυριακή.

Το εμφατικό ποσοστό που δώσατε στο Δημοτικό Συνδυασμό «ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή», αποτελεί την ιδανικότερη αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας, συνδυαστικά πάντοτε με την πρόθεσή μας για την εξασφάλιση ευρύτατων συνεργασιών. Γιατί μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία αποδεικνύεται περίτρανα πως είναι ανοιχτός ο δρόμος για γόνιμες και αποδοτικές συμπλεύσεις.

Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στο ακέραιο. Θα υπηρετήσουμε την εντολή που λάβαμε με υπευθυνότητα, διαφάνεια, συνετή διοίκηση, συμμετοχικότητα και δημοκρατικό τρόπο λήψης των αποφάσεων. Πιστοί στους προγραμματικούς στόχους, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να συμβάλουμε καθοριστικά στην ευοίωνη πορεία του τόπου. Δεν θα παρεκκλίνουμε καθόλου από το πλαίσιο για το οποίο έχουμε δεσμευτεί.

Αυτό, ωστόσο, για να επιτευχθεί προϋποθέτει την ενεργοποίηση όλων. Η Αργιθέα μας  χρειάζεται όλους. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ο τόπος θα έχει Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή για όλους τους Αργιθεάτες, χωρίς διαχωρισμούς και εσωστρεφείς προσεγγίσεις.

Οι αντιπαλότητες ανήκουν στο παρελθόν. Οι εκλογές τελείωσαν. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Ας αφήσουμε πίσω όσα μας χώρισαν και ας αξιοποιήσουμε όλα εκείνα που μας ενώνουν. Είναι, σίγουρα, περισσότερα.

Το μήνυμα του κόσμου για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα είναι ξεκάθαρο.

Η Αργιθέα αλλάζει σελίδα.

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για χάσιμο χρόνου. Ξεκινάμε από τώρα δουλειά!

Θα ήθελα, ολοκληρώνοντας, να συγχαρώ τους ανθυποψηφίους Γιώργο και Λάμπρο για τον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε κατά την προεκλογική περίοδο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους και υποψηφίους Προέδρους για τον ωραίο και έντιμο αγώνα που καταβάλαμε όλο αυτό το διάστημα.

Να είστε σίγουροι πως η επόμενη μέρα βρίσκει την Αργιθέα ισχυρή και ενωμένη.

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Νίκου Καραγιάννη για την εκλογή του στις Περιφερειακές εκλογές
Επόμενο άρθρο Ο Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Μαγουλάδων Κερκύρας