Δεν είμασταν…, δεν είμαστε… και ποτέ δεν θα είμαστε όμοιοι…κύριοι… Τέγο και Τσίπρα


Το ότι αποτύχατε κύριοι επί των ημερών σας και μάλιστα σε τέτοια μεγέθη που προηγούμενο δεν υπάρχει, είναι πασιφανές. Και τίποτα όσο «ικανοί» κι αν είστε, όσο «θόρυβο» κι αν κάνετε, όσο «σκόνη» κι αν σηκώσετε δεν μπορεί να το αλλάξει.

Άλλωστε λάβατε την απάντηση που σας ταίριαζε από τους ίδιους τους συνδημότες μας, οι οποίοι ποτέ δεν κάνουν λάθος.

Είναι προκλητικό, οι «εμπνευστές» και δημιουργοί του οικονομικού μαρασμού του Δήμου, να ομιλούν για νοικοκύρεμα.

Εάν εκτιμάτε κύριοι ότι ως σημερινή Διοίκηση της ΔΕΤΑΚ δεν έχουμε να πούμε και να απαντήσουμε όποτε κι αν χρειασθεί, εάν εκτιμάτε κύριοι ότι θα σιωπήσουμε όταν εσείς θα προσπαθείτε να κάνετε όχι απλά το μαύρο άσπρο, αλλά το ψάρι κρέας και μάλιστα όταν αυτό είναι σάπιο και βρωμάει, εάν εκτιμάτε ακόμη  και τώρα ότι δεν οφείλετε μια τεράστια συγνώμη στους συνδημότες μας, αφενός μεν είστε σε πολιτικό σκότος, αφ’ εταίρου δε, είμαστε εδώ να σας το θυμίζουμε, και θα σας το θυμίζουμε μόνιμα.

Έχουμε και δυνάμεις και τόλμη και αποφασιστικότητα και άποψη και διαφάνεια. Εσείς είχατε;… Έχετε;

Κύριοι τελικά τι θέλετε να μας πείσετε ότι κατέχετε και το επάγγελμα και τη γνώση του λογιστή;

Παρουσιάσαμε ως Δ.Σ. της Δ.Ε.Τ.Α.Κ. τον ισολογισμό της επιχείρησης όπως οι υπεύθυνοι λογιστές τον συνέταξαν.

Εμείς ούτε υποθέσεις, ούτε «αν», «πως», «γιατί», «διότι», «αφού», «επομένως» χρησιμοποιήσαμε κάτι το οποίο εσείς σε μόνιμη βάση κάνατε και κάνετε.

Απλά πράγματα, απλή λογική…, πραγματικότητα!!! Θορυβείτε κύριοι. Η Καρδίτσα πια δεν σας ακούει. Κάνετε άσχημο θόρυβο και ζημιογόνο. Ενοχλείτε και δυστυχώς δεν είναι προς το συμφέρον της Καρδίτσας. Εκτός αν έχετε άλλους λόγους και το κάνετε.

Δεν μπορείτε και δεν σας το επιτρέπουμε να μας παρασύρετε ποτέ σε μεθόδους και τακτικές του παρελθόντος.

Εμείς απαντάμε δημόσια καθημερινά με τις πρωτοβουλίες μας και το έργο μας, με ντοκουμέντα αδιάψευστα, με πλήρη διαφάνεια και με νόμιμες -επιβαλλόμενες αποφάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ε.Τ.Α.Κ. Εσείς… το κάνατε;

Αν αυτό δεν έχει, που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τα «έργα και τις ημέρες σας», σας αφήνουμε στην πολιτική σας μοναξιά, στο πολιτικό σας σκοτάδι, στην πολιτική σας ανικανότητα, στην απραξία σας, γιατί απλά εμείς εργαζόμαστε για το συμφέρον, την πρόοδο, την επιτυχία της επιχείρησης.

Ε, ναι κύριοι… Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!! 

Απόστολος Ξυδιάς

Πρόεδρος Δ.Ε.Τ.Α.Κ

Προηγούμενο άρθρο Ελαφρύς τραυματισμός 24χρονου οδηγού μοτοσικλέτας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Σιούφα με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Φιλίας Βραζιλίας – Ελλάδος