Δεν περνάει η προπαγάνδα


 Ο δήμαρχος Καρδίτσας νομίζει ότι διαστρεβλώνοντας τα πράγματα θα κερδίσει τις εντυπώσεις προ τους δημότες

Ξέχασε όμως ότι πέρασε η εποχή του Αυριανισμού και πλέον ο κόσμος έχει γνώση και κρίση

Δίνουμε όλες τις απαντήσεις στο παραπλανητικό άρθρο του δημάρχου και τον παραδίδουμε στην κρίση του λαού της Καρδίτσας

 

Ακόμα και ο Γκέμπελ θα υστερούσε μπροστά στο αφηγηματικό προπαγανδιστικό, παραπλανητικό και απολύτως διαστρεβλωτικό άρθρο του κ. Αλεξάκου που δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου στα τοπικά ΜΜΕ. Επέλεξαν λένε το “σκληρό ροκ ΄΄ του οποίου εμπνευστής υπήρξε ο κ. Λαλιώτης, τότε που παρουσίαζε τον πρώην πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη ως συνεργάτη των ΕΣ-ΕΣ για να αποδειχθεί αργότερα ότι ήταν ένα προπαγανδιστικό τερατούργημα που κατασκευάστηκε στα υπόγεια της “Αυριανής ΄΄. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός “Αυριανιστές ΄΄ για τους οπαδούς  αυτών των κατάπτυστων λογικών ως μέσων άσκησης λαϊκιστικής πολιτικής σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων και διαστρέβλωσης των αληθινών γεγονότων. Η “Αυριανή ΄΄ βέβαια έκλεισε τα επόμενα χρόνια όταν οι κρουνοί των διαφόρων “επιδοτήσεων  του τότε ΠΑΣΟΚ έκλεισαν, τα συμφέροντα που την στήριζαν εξέλιπαν ( έσκασαν από το μεγάλο φαγοπότι  – το οποίο τώρα καλείται να το πληρώσει ο λαός μας -) και υπό το βάρος των αναληθειών και της τακτικής πολιτικού βόθρου που πρέσβευε.  Δυστυχώς άφησε πίσω της αμετανόητους οπαδούς ……

Για τις δημοτικές εκλογές

Αναφέρει ο κ. Αλεξάκος για την προηγούμενη Δημοτική Αρχή (δηλ. για εμάς) με αφορμή την δημόσια κριτική που του ασκήσαμε για τα δημοτικά τέλη,  ότι δεν στέκεται  <<.. στις αιτίες της αποδοκιμασίας της από το εκλογικό σώμα και να γίνει περισσότερο ώριμη..>>.  Άρα να υποθέσουμε ότι όποιος χαρατσώνει τους δημότες με αυξήσεις τελών που ξεπερνούν το 300% είναι και ο εκλεκτός του λαού? . Αυτό είναι η ωριμότητα που απαιτούν οι καιροί που ζούμε και την οποία αδιόρθωτα εμείς δεν υιοθετούμε?

Εμείς δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή σεβόμενοι την ετυμηγορία των πολιτών ότι ο ρόλος μας είναι αυτός της εποικοδομητικής  αντιπολίτευσης. Η νέα Δημοτική Αρχή είναι αυτή που αποφεύγει το ουσιαστικό διάλογο,  όπως έκανε στο κορυφαίας σημασίας θέμα του καθορισμού των τελών και φόρων, αναγκάζοντας το σύνολο της αντιπολίτευσης  (δηλ. την έκφραση του 72% του εκλογικού σώματος) να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αν αυτό νομίζει ότι την τιμά … δικαίωμά της.

( Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στον κ. Αλεξάκο ότι η παράταξή μας ήρθε πρώτη με 33% – από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που ενώ είχαν τη διοίκηση του Δήμου αύξησαν τα ποσοστά τους σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές –  και η δική του δεύτερη με 28% την 1η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014. Τώρα τι  συνέβει  μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής, τι  “ παιγνίδια ΄΄ παίχτηκαν  και αντιστράφηκαν τα πράγματα το γνωρίζουμε όλοι καλά οι “ παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ΄΄ .  Άλλωστε το ίδιο έργο το ξαναείδαμε και στις Νομαρχιακές εκλογές του 2006……….)

Για τις 30000 κλήσεις

Στην κριτική που του ασκήσαμε για την μαζική αποστολή 30.000 κλήσεων στους δημότες  – ενώ θα μπορούσε να τις αποστείλει τμηματικά, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει ποιες εξοφλήθηκαν και ποιες όχι,  όπως του υποδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο – μας κατηγορεί για μνησικακία. Ότι δήθεν αφού χάσαμε τις  εκλογές είπαμε να τιμωρήσουμε τους δημότες για την επιλογή τους. Και μάλιστα αναπτύσσει υποθετικούς διαλόγους με τον εαυτό του για λογαριασμό μας, κρίνοντας προφανώς “εξ ιδίων τα αλλότρια ΄΄. Φτάνει στο σημείο να κρατάει δήθεν και στατιστικά στοιχεία: << Το 30% των δημοτών μας λέει, «νόμιζα ότι ήταν σβησμένες», που σημαίνει προεκλογική εκμετάλλευση…>> .      Ξεχνάει  σκοπίμως ότι  το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η Αντιδήμαρχός του δήλωσε : <<… Για να είμαι δίκαιη, στο όνομά σας προσωπικά δεν αναφέρθηκε κανείς….>> , σχετικά με δήθεν υποσχέσεις σβησίματος κλήσεων.  Αφού λοιπόν εγώ δεν “ έσβηνα  ΄΄ κλήσεις – λογικό,  δεδομένο ότι ήταν διακηρυγμένη θέση μας – τότε ποιος υποσχόταν και σε ποιόν ( δώστε ονοματεπώνυμα και στοιχεία, σας προκαλώ ). Εκτός αν αναφέρεστε στην περίοδο 2009-2010 οπότε ρωτήστε τους αντιδημάρχους σας ξέρουν περισσότερα από εμένα.

Όσο για τον ψεύτικο ισχυρισμό του κ. Αλεξάκου , ότι κράταγα δήθεν τις κλήσεις στο γραφείο μου και γενικότερα για την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών η αλήθεια είναι ότι:  Το θέμα των κλήσεων το χειριζόταν η Δ/νση της Δημοτικής Αστυνομίας έως το Σεπτέμβριο 2013 που αυτή καταργήθηκε. Μέχρι τότε αυτή  (αποκλειστικά και με βάση το νόμο) έκανε τις εκκαθαρίσεις και στη συνέχεια έστελνε καταστάσεις στην οικονομική υπηρεσία στο δήμο τις οποίες βεβαιώναμε. Έτσι υπάρχουν βεβαιωμένες κλήσεις – κοινοποιημένες στους υπαιτίους- όλων των προηγουμένων ετών, παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς της παρούσας  Δημοτικής Αρχής. Μετά το Σεπτέμβριο 2013 όπως ήταν φυσικό όλο το αρχείο της Δημοτικής Αστυνομίας ήρθε στο δήμο. Μαζί με αυτό και κλήσεις παρελθόντων ετών που ήταν “ προβληματικές  ΄΄ είτε κυρίως γιατί υπήρχαν λειψά στοιχεία, είτε για διαφόρους λόγους. Προσωπικό να χειριστεί τα δεδομένα αυτά δεν υπήρχε – αφού τα άτομα της Δ.Α. μετατάχτηκαν – και έτσι φέραμε στο Δήμο μία υπάλληλο από το Κέντρο Γυναικών – που είχε κάποια εμπειρία- για να βοηθήσει τις περαιτέρω εργασίες. Αυτό ήταν μία επίπονη προσπάθεια  που άρχισε περίπου το Νοέμβριο του 2013 και τελείωσε στις αρχές του θέρους το 2014 οπότε και στείλαμε σχετικές καταστάσεις στο ΚEΠYΟ για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων κατόχων τροχοφόρων οχημάτων. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι τη στιγμή που αποχωρήσαμε από το δήμο. Από εκεί και ύστερα τι έκανε ο κ. Αλεξάκος  και εστάλησαν στους δημότες σωρηδόν βεβαιώσεις κλήσεων (πολλές μάλιστα ήδη εξοφλημένες) και γνωστό είναι και ακατανόητο – για τη σπουδή – ταυτόχρονα.

Για τη μείωση των χρεών του Δήμου

Σε ότι αφορά την μείωση των  χρεών του Δήμου και την τιτάνια προσπάθεια την οποία καταβάλαμε προς αυτή την κατεύθυνση υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες και κυρίως χωρίς να μετακυλήσουμε ούτε 1€ στις πλάτες των συνδημοτών μας δεν περιμένουμε την επιδοκιμασία του κ. Αλεξάκου ο οποίος από την θητεία του στην Νομαρχία είναι εθισμένος – όπως φαίνεται και από τα χαράτσια που επιβάλει στους συμπολίτες μας – να ασκεί εξουσία σε περιβάλλον  μεγάλης  οικονομικής  άνεσης. Για την ιστορία όμως και για την αποκατάσταση της αλήθειας που προσπαθεί εξακολουθητικά να αποκρύπτει του λέμε για τη δημοτική περίοδο 1-1-2011 έως 31-8-2014 τα εξής:

-Πληρώσαμε 6,5 εκατ. € στις τράπεζες για εξόφληση παλαιών δανείων χωρίς να πάρουμε ούτε 1€ νέο δάνειο,  ναι ή όχι?

-Πληρώσαμε ή ρυθμίσαμε 4,5 εκατ. € προς ασφαλιστικά ταμεία και 1,8 εκατ. € προς την εφορία από οφειλές προ της 1-1-2011, ενώ του παραδώσαμε τον Δήμο χωρίς οφειλές σε Α.Τ. και Εφορία (δηλ. με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα),  ναι ή όχι?

-Πληρώσαμε οφειλές προς διαφόρους προμηθευτές της τάξης των 9,3 εκατ. € από οφειλές που δημιουργήθηκαν προ της 1-1-2011, ενώ του αφήσαμε αντίστοιχες οφειλές της τάξης των 450.000€ (λέμε εμείς) ή έστω της τάξης των 1,2 εκατ. € που δήλωσε ο ίδιος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο,  ναι ή όχι?

Τα παραπάνω μειώνουν το χρέος του Δήμου κατά 20,9 εκατ. € περίπου,  ναι ή όχι?

Κατά συνέπεια αν δεν θέλει να τον αποκαλούμε ΨΕΥΤΗ και  αμφισβητεί τα παραπάνω στοιχεία ας απευθυνθεί εγγράφως στους αντίστοιχους φορείς και να δώσει στην δημοσιότητα τις έγγραφες απαντήσεις τους.  Τώρα αν ανακάλυψε και άλλα χρέη ο κ. Αλεξάκος όπως δικαστικές αποφάσεις κ.ά. ας μας πει και το χρόνο γέννησης αυτών των υποχρεώσεων, ήταν πριν ή μετά την 1-1-2011? (Ας ρωτήσει και τα στελέχη του στη διοίκηση του δήμου οι περισσότεροι ήταν και πριν την 1-1-2011 στη Δημοτική Αρχή. Από αυτούς παραλάβαμε τα χρέη).

Για τα έργα του Δήμου

Σε ότι αφορά τα έργα που δρομολογήσαμε στο δήμο αυτό θα το κρίνουν οι δημότες. Εμείς αρκούμαστε να μεταφέρουμε για μία ακόμα φορά την άποψη της τεχνικής υπηρεσίας ότι το 2013 είχαμε – με εξασφαλισμένες πιστώσεις – το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων στην ιστορία του Δήμου.  Ευχόμαστε εκείνοι  να τα καταφέρουν, προς  όφελος των δημοτών,  καλύτερα στο μέλλον. Προς το παρών –όπως επισημάνθηκε και από άλλες παρατάξεις του Δ.Σ. κατά τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος 2015 – από τα 114 έργα τα 106 προέρχονται από τη δική μας περίοδο.

Μας κάνει ωστόσο μεγάλη αίσθηση η καταγγελτική αναφορά του κ. δημάρχου στην πρόοδο των εργασιών των έργων που εκτελούνται. Μας λέει  ότι κάτι παράξενο συνέβαινε και επί θητείας μας δεν προχωρούσαν πολύ γρήγορα ενώ τώρα εκτελούνται με πολύ  γρήγορους ρυθμούς. Εάν αυτό δεν είναι φυσιολογικό δεδομένου ότι εντός του έτους λήγει το ΕΣΠΑ ή η πραγματική οικονομική κατάσταση των κατασκευαστικών εταιριών έχει βελτιωθεί σχετικά και δεν είναι όπως ήταν πριν από 1 ή 2 χρόνια, τότε δύο τινά μπορούμε να υποθέσουμε ότι συμβαίνουν: Ή η τεχνική υπηρεσία και οι επιβλέποντες μηχανικοί,  ως οι κυρίως υπεύθυνοι για την πρόοδο των εργασιών των έργων, μας σαμποτάριζαν – πράγμα που κατηγορηματικά εμείς απορρίπτουμε ως πιθανή εκδοχή – ή ο κ. Αλεξάκος έχει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο και εμπνέει τους αναδόχους – εργολάβους  στην επίσπευση των έργων και την αύξηση των απορροφημένων κονδυλίων.  ( Κάτι ακούσαμε και από την παλαιά του θητεία στη θέση του Νομάρχη – δεν ξέρουμε όμως αν είναι αλήθεια ή όχι- ).

Για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Για τα καταστήματα εστίασης μάλλον ο κ. Αλεξάκος είναι αυτός που θυμίζει τον γάτο που <<Εμ……..Εμ σκούζει>> όπως γράφει στην επιστολή του. Θυμώσαμε, λέει, μετά τις εκλογές – δηλ. τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου – και στείλαμε την υπηρεσία να κάνει καταγραφή όλων των τετραγωνικών που καταλάμβαναν τα τραπεζοκαθίσματα. Νομίζει ότι λέει κάτι πολύ έξυπνο!!! Μόνο που το ίδιο έγινε – από την Δημοτική Αστυνομία –  και το καλοκαίρι του 2013 όπως και το 2012 που δεν είχαμε εκλογές. Και είναι απολύτως φυσιολογικό: Τα τετραγωνικά που καταλαμβάνουν στο δημόσιο χώρο τα τραπεζοκαθίσματα δεν τα μετράς το χειμώνα, το καλοκαίρι τα μετράς που είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Δώσαμε – επιτόπου-  βεβαιώσεις της καταγραφής στους καταστηματάρχες, λέει εμφαντικά ο κ. Αλεξάκος. Ναι δώσαμε όπως δίναμε πάντα. Αλλά διερωτόμαστε ποιος εμπόδιζε τον κ. Αλεξάκο να κάνει και όσες ακόμα καταγραφές ήθελε. Γιατί να γίνει μόνο μία καταγραφή?  Να δηλώσω στο σημείο αυτό ότι προσωπικά ουδέποτε ήρθα σε επαφή με την επιτροπή καταγραφής και ότι ο κ. Παπαγεωργίου – αρμόδιος αντδ/ρχος όταν γινόταν η καταγραφή ( τέλη Ιουλίου έως αρχές Αυγούστου 2014) απουσίαζε εκτός Καρδίτσας. Αντιθέτως την αποτελούμενη από υπαλλήλους του δήμου επιτροπή συνάντησε και της έδωσε οδηγίες ο ΙΔΙΟΣ ο κ. Αλεξάκος με την ιδιότητα του νεοεκλεγέντος επερχόμενου Δημάρχου. Το τι ακριβώς τους είπε αυτός ξέρει…… Ίσως για αυτό τα βρίσκει όλα καλά:  Γιατί μάλλον δικές του εντολές υλοποιούσαν. Στη συνέχεια στις 5-12-2014 εξέδωσε ανακοίνωση όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας φορτώνει τα πρόστιμα που αυτός επέβαλε στους καταστηματάρχες. ( όποιος επιθυμεί μπορεί να δει  σχετική ανάρτηση και τον επακόλουθο  διάλογο στο προσωπικό μου face book – αλλά και στα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης – στις 10-12-2014 με τίτλο: ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ).

Να γιατί λέω ότι ο κ. Αλεξάκος είναι αυτός που θυμίζει το γάτο!!! που  <<Εμ……..Εμ σκούζει>>. Το κακό στην περίπτωσή μας είναι ότι το υποκείμενο των ηδονικών απολαύσεων του κάθε τέτοιου συμπαθούς τετράποδου είναι οι ίδιοι οι δημότες.

             Για την αύξηση των δημοτικών τελών

Για την αύξηση ( έως και 300% )των δημοτικών τελών που επιβαρύνουν με 800.000€ ετησίως επιπλέον τους δημότες δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Θα το διαπιστώσουμε όλοι πολύ σύντομα και κυρίως οι επαγγελματίες ( σε τρείς με τέσσερεις μήνες ) όταν τα νέα τέλη θα ενσωματωθούν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστη την αύξηση κατά 100% των αρδευτικών τελών στη Δ.Ε. Κάμπου. Το 2008 όντως ομόφωνα στο Δ.Σ. του πρώην δήμου Κάμπου μειώσαμε κατά 50% τα τέλη άρδευσης. Όχι όμως γιατί ήταν κοντά οι δημοτικές εκλογές (που δεν ήταν)  ούτε γιατί γνωρίζαμε κάτι (ούτε και κανένας άλλος γνώριζε)  για τον επερχόμενο  μετά από δύο χρόνια Καλλικράτη, ούτε και στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ ανήκαμε για να γνωρίζουμε πιθανές προθέσεις όταν  θα έρχονταν στην εξουσία. Απλούστατα τότε λόγω λειψυδρίας μειώθηκε για δύο συνεχόμενα έτη η αρδευτική περίοδος κατά το ήμισυ. Ανάλογη φυσικά πορεία είχαν και τα έξοδα. Συνεπώς ήταν απολύτως δικαιολογημένη και δίκαιη η απόφαση μας ως Δήμος Κάμπου. Στη συνέχεια επακολούθησαν άλλα δύο χρόνια με τις τεράστιες προσβολές από το “ πράσινο  ΄΄  σκουλήκι που εκμηδένισαν την παραγωγή των αγροτών μας.  Εσείς είστε αυτοί που έρχεστε τώρα και λέτε επαναφέρουμε τα αρδ. τέλη στη Δ.Ε. Κάμπου εκεί που ήταν το 2008 χωρίς καμία μελέτη  και εξισώνετε μία ενέργεια ελάφρυνσης βαρών με μία άλλη ( τη δική σας ) ενέργεια αύξησης των βαρών. Διερωτόμαστε το επίπεδο της ζωής των αγροτών στον κάμπο μπορείτε να την επαναφέρεται εκεί που ήταν το 2008? Επίσης από τότε έως τώρα χιλιάδες στρέμματα μπήκαν στον Αγροτικό εξηλεκτρισμό και ποτίζουν από τα παρόχθια πληρώνοντας στο δήμο – πέραν του κόστους του ρεύματος – επιπλέον 1€ το στρέμμα. Αυτό το λάβατε υπόψη σας?  Επίσης λάβατε υπόψη σας την  διαπιστωμένα κατακόρυφη αύξηση των καλλιεργούμενων εκτάσεων της τελευταίας πενταετίας ? Ασφαλώς και όχι.

Για το σκουπιδαριό

Για την καθαριότητα ΔΕΝ χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά. Το συνομολογούν οι πάντες: Πιο βρώμικη πόλη δεν υπήρξε ποτέ έως τώρα η Καρδίτσα.  Πόλη και χωριά βρωμοκοπάνε από άκρο σε άκρο γιατί πριν καλά – καλά αναλάβετε την εξουσία στο δήμο αρχίσατε τα παιγνίδια με τους ημετέρους αποδιοργανώνοντας μία πολύ καλή υπηρεσία που υπερέβαλε εαυτόν. Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι εύκολα με το μειωμένο προσωπικό (περίπου το ίδιο ήταν και πριν 6 μήνες) , χρειάζονται αποφάσεις και ρίσκα.  Τα αυγά τα τηγανίζουν δεν τα αλωνίζουν – που λέει και ο λαός μας. Αλλά εσείς νομίζετε ότι από μακριά και με μαγκιά θα βγει η δουλειά από μόνη της. Έλα όμως που δεν βγαίνει!! Το πρόβλημα της καθαριότητας δεν λύνεται με  “ σουλάτσα  ΄΄ στις πλατείες και στις καφετέριες περιφερόμενων γαμπρών. Για δε τις αθρόες μετατάξεις κάποιο λάθος κάνετε . Μάλλον σε άλλη εποχή αναφέρεστε . Όσες δικαιολογίες και αν προβάλλετε , είτε το θέλετε είτε όχι, είστε οι κύριοι και αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ακαθαρσία και το απέραντο σκουπιδαριό στην πόλη και τα χωριά μας.

Η ουσία της πολιτικής μας

Έγραψε ο κ. Αλεξάκος  ότι το μόνο που μας ενδιέφερε, όταν ήμασταν Δημοτική Αρχή, ήταν οι επόμενες εκλογές. Κάνει τεράστιο λάθος. Μας ενδιέφεραν πάντα πολύ περισσότερο οι επόμενες γενεές. Εκεί είχαμε στραμμένο το βλέμμα μας. Γι αυτό κατασκευάσαμε, μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων,  το έργο του αεροδρομίου της Μυρίνης, γι αυτό αγωνιστήκαμε για τις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, για αυτό συμβάλαμε καταλυτικά στην ίδρυση και  λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου Τυποποίησης και Ταξινόμησης Βάμβακος, γι αυτό ξεπαγώσαμε και υλοποιείται το μεγάλο έργο του κλειστού γυμναστηρίου της Φαναρίου,  γι αυτό δρομολογήσαμε και σας παραδώσαμε δεκάδες έργα που γίνονται τώρα επί θητεία σας και όχι πριν από τις εκλογές. Γι αυτό εξαφανιστήκαμε από προσώπου γης επί τρεισήμισι χρόνια – δικαιολογημένα τα παράπονα των δημοτών μας- εργαζόμενοι μέρα και νύχτα για να βάλουμε σε δρόμο ένα δήμο πρωτεύουσα νομού που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την προκοπή στον τόπο μας.  Άλλωστε η εντιμότητα , το ήθος,  η αίσθηση καθήκοντος και ο σεβασμός προς την κοινωνία,  ως χαρακτηριστικά γενικότερα αποδεκτά και αναγνωρισμένα ,του συνόλου σχεδόν των Δημοτικών Συμβούλων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής σε μια τέτοιας  κατεύθυνσης  πολιτική  προσιδίαζαν.   Είμαστε βέβαιοι ότι την πολιτική αυτή μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι συνδημότες μας την νοσταλγούν . Η ιστορία και ο χρόνος θα δείξουν …….

Για τη  ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κων/νος Παπαλός

πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Θέση του Εθνικού Μετώπου για τις επιθέσεις κερδοσκοπίας εναντίον της Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι περιοδείες του Κώστα Τσιάρα