Ειδήσεις

Δημόσια πρόταση για να ζωντανέψει η αγορά του Μουζακίου


Αγαπητοί  Συμπολίτες, Από την Παρασκευή  18 Σεπτεμβρίου 2020 το εμπορικό κέντρο που λέγεται κωμόπολη του Μουζακίου περνάει άσχημες οικονομικά ημέρες και κατ ουσία είναι κλειστό  λόγω κατάρρευσης  των συγκοινωνιακών του υποδομών και των δομών υγείας. Οι Πέντε (5) Γέφυρες, ο Περιφερειακός και το Κέντρο Υγείας που κατέρρευσαν, μαζί με τα μέτρα αποκλεισμού από τις περίεργες και επικίνδυνες   κυκλοφοριακές παρεμβάσεις  έδωσαν τη «χαριστική βολή!» στις επιχειρήσεις του Μουζακίου.

Η μετάβαση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στο Μουζάκι για αγορές, καθίσταται αδύνατη γιατί  γίνεται με μεγάλη δυσκολία μέσα από επικίνδυνους χωματόδρομους και στο διπλάσιο χρόνο.

Οι επιχειρηματίες του Μουζακίου με αγωνία βλέπουν τεράστια πτώση τζίρου, χωρίς μέτρα στήριξης.

Οι υπεύθυνοι έχουν υποχρέωση να εκπέμψουν το σωστό μήνυμα ότι,«το Μουζάκι δεν έχει μόνον πλημμυροπαθείς!αλλά πληττόμενες επιχειρήσεις!λόγω κατάρρευσης των υποδομών του»

Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις  με σεβασμό στο περιβάλλον, για αποκατάσταση ζημιών και επαναλειτουργίαΠεριφερειακού Δρόμου, γεφυρών και Κέντρου Υγείας  Μουζακίου.

Απαιτούνται άμεσα έκτακτα μέτρα στήριξης  επιχειρήσεων  Μουζακίου ως επιδότηση με Χρηματική Ενίσχυση  για το 100% των Εξόδων τους και για όλες τις ζημιές και επιπτώσεις από κατάρρευση βασικών υποδομών, νερού και ρεύματοςλόγω καταστροφικών πλημμυρώναπό 18-9-2020 και μέχρι την ημέρα αποκατάστασης.

Εάν όλες οι επιχειρήσεις του Μουζακίου δεν χαρακτηριστούν ως πληττόμενες!και συνεχίσει η«διαχείριση και η μεθοδολογία Μαυρογιαλούρου!» στη διανομή βοήθειας, με τους υπεύθυνους του  Συμβουλίου Κοινότητας Μουζακίου,«να μοιράζουνκατά το δοκούν!… τσάντες με τρόφιμα στα σπίτια ελάχιστων συμπολιτών μας! Τότε και δυστυχώς η Αγορά του Μουζακίου θα χαθεί..»

Για όλα όμως απαιτείται έλεγχος! Προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι, Δεν μας σώνει τη νύχτα…!

«Ένα πάκο… μακαρόνια και μια μπούγλα… λάδισε ολίγους και κατ επιλογήν…».-

 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αγρυπνία και Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου στην Ιερά Μονή Κορώνης
Επόμενο άρθρο Αγωνιστική παρέμβαση στη θέση Τύμπανος ενάντια στις ανεμογεννήτριες