Ειδήσεις

Διάκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του 4ου ΓΕ.Λ.


Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας συγχαίρει θερμά  την σχολική ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του 4ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο final four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που διεξήχθησαν στην Ξάνθη στις 10 και 11/5/2018.

Οι μαθήτριες του 4ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας σημείωσαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία σε όλη την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων από την Α’ μέχρι και την Γ’ φάση νικώντας και αποκλείοντας δυνατούς και αξιόλογους αντιπάλους.

Η ομάδα κοριτσιών του 4ου ΓΕ.Λ. κατάφερε πανάξια να κατακτήσει  την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα του ΓΕ.Λ. Θεσπρωτικού με σκορ 5 – 1.

Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής απονέμει τα εύσημα σε όλες τις μαθήτριες και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 4ου ΓΕ.Λ. που εκπροσώπησαν επάξια και ανέδειξαν τον σχολικό αθλητισμό της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας φτάνοντας σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της κατάταξης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Επίσης, εύχεται στις μαθήτριες του 4ου ΓΕ.Λ. να σημειώνουν πάντα σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις και να κατακτούν διαρκώς πιο υψηλές θέσεις.

Τέλος, παράλληλα με τις μεγάλες στιγμές που έζησαν στο σχολικό αθλητισμό, ευχόμαστε να έχουν ανάλογες σημαντικές επιτυχίες και σε όλους τους τομείς της μαθητικής τους ζωής.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του 4ου ΓΕ.Λ. αποτελούνταν από τις μαθήτριες : Μπαρκάλη Αγορίτσα, Μανούκα Σοφία, Σκοτίδα Στεφανία, Σιαμπαλιώτη Ξανθίππη, Μπαλωμένου Μαρία, Κουτσώνα Οδύσσεια, Μπίρου Ραφαηλία, Παπαθανάση Ζωή, Ευθυμίου Αναστασία, Κεραμάρη Μαρία, Ατανάσοβα Χριστίνα, Ξάνθη Μαρία, Γιαμαλή Αλεξάνδρα, Καπράνα Αρετή, Κάια Χριστίνα, Κρικέλη Ναταλία, Τσιτσιμπή Λυδία και Θάνου Βάια.  Προπονητής της ομάδας κοριτσιών ήταν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 4ου ΓΕ.Λ., Γιώργος Κατόπης.

Προηγούμενο άρθρο Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Αναγέννησης και ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθρο 11η Εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες στην Καρδίτσα