Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή


Στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση αναφέρθηκε ο Θ.Ρουσόπουλος απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων για το κλίμα των τελευταίων ημερών, αλλά και στα περί παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε ως παράδειγμα το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τη μεταρρύθμιση στην παιδεία, την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, την μεταρρύθμιση στα λιμάνια και την επικύρωση πριν από μερικές ημέρες της συμφωνίας για τον South stream.

«Αποτυπώνουν την πραγματική πολιτική και δίνουν το στόχο. Ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα. Η κυβέρνηση την επεδίωξε και την υπηρετεί με κάθε τρόπο» τόνισε και επισήμανε πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, ως στόχος, από οποιοδήποτε παράγοντα.

Σε ερώτηση για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται και αν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι ο «αρχιτέκτονας της επικοινωνιακής πολιτικής» της κυβέρνησης, δήλωσε πως δεν αποδέχεται το χαρακτηρισμό και ότι αναγνωρίζει πως έχει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνιακή πολιτική.

 «Και ο δικός μου στρατηγικός στόχος συμπίπτει με το στρατηγικό στόχο όλων μας, ως υπουργών. Να επιτελέσουμε όσο καλύτερα γίνεται το έργο μας» τόνισε, ενώ παρέπεμψε στην απάντηση του πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη, όταν ρωτήθηκε εκ νέου για τα σενάρια ανασχηματισμού.

«Δεν έχει αξία αυτό που λέτε. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε φαντασίωση του οποιουδήποτε να απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος» δήλωσε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Προηγούμενο άρθρο Το νερό είναι κληρονομιά και όχι εμπορευματικό προϊόν
Επόμενο άρθρο Τράπεζα αίματος Μαυρομματίου