Ειδήσεις

Διδακτική επίσκεψη Μαθητευομένων της Ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης


Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, οι μαθητευόμενοι της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας», που υλοποιείται στο Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες» του Δήμου Καρδίτσας με την εκπαιδευτικό κα. Κατρακυλάκη Ευδοκία. Εκεί σε μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς προσέφεραν εθελοντικά υπηρεσίες κομμωτικής χαρίζοντας το χαμόγελο και τη χαρά στα πρόσωπα που μόνο αγάπη ξέρουν να δίνουν.

Στήριξη σε υλικοτεχνικές υποδομές στους μαθητευόμενους προσέφερε το κοινωνικά ευαισθητοποιημένο κίνημα κομμωτών, επαγγελματιών και σπουδαστών ομορφιάς «Κομμωτές Καρδιάς».

Βλέποντας από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κέντρο προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μπείτε κι εσείς στην μεγάλη παρέα των εθελοντών του στηρίζοντας την ευάλωτη κοινωνική ομάδα που υπηρετεί.

Τέλος θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Θεοδωρίδειου Κέντρου για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία τους και  ευελπιστούμε στη συνέχιση παρόμοιων  δράσεων με τη συνεργασία όλων των μαθητών της ειδικότητας.

Το 1ο ΕΠΑΛ, θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του, προτρέποντας ολόκληρη τη σχολική κοινότητα να είναι ευαισθητοποιημένη, συνδυάζοντας εκπαιδευτικούς σκοπούς με προσφορά προς την κοινωνία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διάκριση με Α. Μπούσδα και Π. Φλώρου ο Φωκιανός στο Πανελλήνιο Κλειστό Στίβο
Επόμενο άρθρο Τέλος Ιουνίου η εφαρμογή της Απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης