Ειδήσεις

Διδακτική επίσκεψη του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας


Στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας στην ενότητα « Οργάνωση και διοίκηση Παραγωγικών Μονάδων και Επιχειρήσεων», οι μαθητές/τριες των τμημάτων Β2,Β3 και Β4 του 4ου Γυμνασίου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη ,την Τρίτη 19-3-2019, στην Μονάδα  Παραγωγής Ζύμης «Ηλιόζυμο» στη Μέλισσα Καρδίτσας.

Η υπεύθυνη παραγωγής ,κ. Καπράνα Γεωργία, έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να παρακολουθήσουν τη Γραμμή Παραγωγής Ζύμης και των Προϊόντων της Μονάδας από τις πρώτες ύλες, τον εξοπλισμό ,τις διαδικασίες συσκευασίας και συντήρησης των προϊόντων,καθώς και της μεταφοράς τους στα σημεία πώλησής τους.

Ο Διευθυντής της Μονάδας ,κ. Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, και η Υπεύθυνη Λογιστηρίου ,κ. Λιάππη Γεωργία, ξενάγησαν τους μαθητές στο Διοικητικό τμήμα της Μονάδας και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια ,οι μαθητές στον άριστα διαμορφωμένο χώρο της παραγωγικής μονάδας απόλαυσαν νόστιμα προϊόντα ,που τόσο γενναιόδωρα τους πρόσφερε ο κ.Ζυγογιάννης Κων/νος και  τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άριστη ξενάγηση και τη θερμή φιλοξενία.

Τους μαθητές/τριες συνόδευσαν η κ. Σοφογιάννη Ευανθία ,υπεύθυνη του μαθήματος της Τεχνολογίας, και οι εκπαιδευτικοί κ.Τάντου Αρετή, κ.Τσιαμαντάς Ιωάννης.

Προηγούμενο άρθρο Οι μαθητές μίλησαν, να μιλήσουν και οι εκπαιδευτικοί
Επόμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για την καθαριότητα