Ειδήσεις

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Λίμνης Πλαστήρα στο Δημαρχείο του Δήμου, την 20η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Γ’ τριμήνου (Ιουλίου – Σεπτεμβρίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης του έργου : “Αντικατολισθητική προστασία Κερασιάς (ζαρζανέτ)” και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης. (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου-Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Δυτικής Θεσσαλίας με την επωνυμία “Περιβαλλοντικη δυτικης Θεσσαλιας Α.Ε.” και δ.τ. “Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε.” σύμφωνα με το άρθρο 245 του ν. 4555/2018. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης “Προμηθεια μηχανηματων εργου και συνοδευτικου εξοπλισμου” και ορισμό επιτροπής παραλαβής. (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμπλήρωση των 203/2018 και 204/2018 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου στο θεματικό πάρκο «Παυσιλυπούπολη 2018-2019». (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2019. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και ώρα 18:30 με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα οικ. έτους 2019. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Άνδρο ο Ορειβατικός Σύλλογος για την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών
Επόμενο άρθρο Συνεργασία ΣΘΕΒ και Ten Brinke Ελλάς S.A.