Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει στις 27-11-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6.00′ μ.μ το Δ.Σ. του Δήμου Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρδίτσας έτους 2016 (εισ.: αντιδήμαρχος Απ. Καπράνας)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό φόρων, τελών και δικαιωμάτων του Δήμου Καρδίτσας έτους 2016 (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ψημμένος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταφορά ποσοστού των πιστώσεων της ΣΑΤΑ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση προγράμματος αποκατάστασης οικονομικής λειτουργίας του Δήμου Καρδίτσας που θα υποβληθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονισμού που προσδιορίζει νέες θέσεις στο δίκτυο της ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Καρδίτσας για μηχανοκίνητα δίκυκλα (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας έτους 2016 (εισ.:πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πίνακα οικονομικής στοχοθεσίας του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας έτους 2016 (εισ.:πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 7ης αναμόρφωσης του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας έτους 2015 (εισ.:πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανανέωση συμβάσεων μίσθωσης κτιρίων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΔΙΕΚ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επικύρωση προγραμματισμένων συμβάσεων για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από καιρικά φαινόμενα (εισ.: Γ. Αγγέλου)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στο άλσος Παπαράντζας (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ Ζαϊμίου (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-6 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-7 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-14 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-15 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-23 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-5 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς κατόπιν άγονων δημοπρασιών (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

 

Κατόπιν συνέρχεται εκ νέο το Σώμα σε Ειδική Συνεδρίαση στις 8.00 μ.μ. με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης το παρακάτω:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2016 (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήριος λόγος για τον φιλικό αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γ. Καραπαναγιώτη
Επόμενο άρθρο Ι.Μ. Θεσ/δος και Φαν/φερσάλων : Χειροτονία νέου Διακόνου