Ευχαριστήριος λόγος για τον φιλικό αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γ. Καραπαναγιώτη


Πρόσφατα έφυγε άδικα από την ζωή μας ένας χαρισματικός άνθρωπος, αξιολάτρευτος υιός, υποδειγματικός σύζυγος, στοργικός πατέρας, αγαπημένος αδελφός και ξεχωριστός συνάδελφος. Μία συγκροτημένη προσωπικότητα, με ψυχή τόσο καλοσυνάτη, που αντικατοπτριζόταν με το καθημερινό μόνιμο χαμόγελο του και μας ζέσταινε απλόχερα.

Με την σειρά μας, η οικογένεια του εκλιπόντος Αρχιφύλακα Γεωργίου Καραπαναγιώτη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους και μη που παρευρέθηκαν στις 19 Οκτωβρίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς Πηλίου, όπου διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του δικού μας αδικοχαμένου ανθρώπου.

Λένε ότι ο ανθρώπινος πόνος δεν μοιράζεται, ούτε μετριέται ωστόσο κατά την διάρκεια του φιλικού αυτού αγώνα φαινόταν στα μάτια όλων η θλίψη και συγκίνηση. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, σήκωσαν στους ώμους τους, το βάρος της απώλειας μας. Ένα συναίσθημα ανεπιτήδευτης αυθεντικότητας, όπου εμείς θα το κρατήσουμε παρακαταθήκη στη μνήμη του.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Προέδρους των Δ.Σ της ΙΡΑ κ. Στέφανο Καρκάλη και κ. Γεώργιο Ζαρχανή για την όλη οργάνωση και πρωτοβουλία , προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας αυτός καθώς και την Δ.Α Μαγνησίας και Δ.Α Καρδίτσας.

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Η οικογένεια Γεωργίου Καραπαναγιώτη

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου
Επόμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας