Δομ. Βερίλλης: «Πάντα στο πλευρό της Αναγέννησης Καρδίτσας»


  Συνάντηση με τα μέλη της  Διοίκησης της Αναγέννησης είχε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. Η Διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον κ. Βερίλλη για την συνεχή και έμπρακτη υποστήριξή του προς την ομάδα, καθώς και για τα σημαντικά έργα αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανέφερε ο κ. Βερίλλης, ο Δήμος Καρδίτσας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την ομάδα, όπως άλλωστε έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και αντιδήμαρχοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα  αγόρασαν μετοχές της ΠΑΕ και διατέθηκαν αρκετά εισιτήρια διαρκείας μέσα στο δημαρχείο.

«Ως Δήμος Καρδίτσας ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα ηθικά και υλικά στο πλευρό της Αναγέννησης που αποτελεί τον εκπρόσωπο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στο υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Δήμος, μετά τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στα μέσα της περιόδου, ανέλαβε τα ηνία της, ορίζοντας ως εκπρόσωπό του στην προσωρινή Διοίκηση, τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτ. Αντωνίου, ο οποίος και παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση του Προέδρου. Η Διοίκηση παρά τις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε στήριξε την προσπάθεια της ομάδας για τη σωτηρία της που τελικά επιτεύχθηκε, ενώ απέτρεψε τον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας τους δύσκολους μήνες του καλοκαιριού που ακολούθησαν.

Στηρίξαμε επίσης με θέρμη την προσπάθεια να περάσει η ομάδα σε Καρδιτσιώτικα χέρια, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην μεταβίβαση των μετοχών από τον πρώην Πρόεδρο στη σημερινή Διοίκηση της ομάδας και στηρίζουμε την προσπάθεια για  την οικονομική αυτοδυναμία και την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει να κάνει περήφανους όλους τους Καρδιτσιώτες. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της.»

Προηγούμενο άρθρο Ποια εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Για την ευημερία των ανθρώπων και όχι των αριθμών