Για την ευημερία των ανθρώπων και όχι των αριθμών


  Του Βασίλη Τσιάκου

υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη

με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού

Μετά την εντυπωσιακή συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην Καρδίτσα, το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο. Ο Συνδυασμός με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση θα βγει νικητής.

Όλες αυτές τις ημέρες δώσαμε έναν ωραίο αγώνα και πλέον έχω την βεβαιότητα πως η κατάληξή του θα είναι επιτυχής. Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα, φτάνοντας στον επίλογο αυτής της διαδικασίας, θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα πράγματα.

Είναι βέβαιο πως αύριο οι πολίτες της  Θεσσαλίας, θα κληθούν να αποφασίσουν με βάση τη συνείδηση τους, μακριά από διχαστικά διλλήματα και εκβιασμούς.

Οι λογικές «ή εγώ ή το χάος» είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών.

Είναι επίσης βέβαιο πως το κριτήριό τους θα είναι σύνθετο.

Οι πολίτες θα ψηφίσουν με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για τη Θεσσαλία και συγχρόνως ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα.

Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας, έγινε έντονη συζήτηση για τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα της ψήφου.

Ορισμένοι, θα επιθυμούσαν στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση, να αφήσουμε στην άκρη ότι τους ενοχλεί, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεχάσουμε, τις δραματικές συνέπειες της αλόγιστης πολιτικής τους. Μιας πολιτικής, που μέσα σε ένα χρόνο, οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδα που ουδέποτε γνώρισε στη νεότερη ιστορία της.

Οι πολίτες έχουν αύριο τη δυνατότητα με την ψήφο τους, να στείλουν πολλαπλά μηνύματα.

Μπορούν και πρέπει να επιλέξουν τους άξιους, αυτούς που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά. Ταυτόχρονα μπορούν και πρέπει να στείλουν μήνυμα δυσαρέσκειας για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, η οποία έχει στείλει μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού στο περιθώριο της κοινωνίας.

Ο Συνδυασμός του Κώστα Αγοραστού, στον οποίο έχω την τιμή να μετέχω, από τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, έχει άξιο επικεφαλή και άξια στελέχη.

Όλοι μαζί, φιλοδοξούμε να δώσουμε  νέα πνοή στη Θεσσαλία, νέα δυναμική , νέα προοπτική ανάπτυξης

Όσοι επιλέξουν το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, επιλέγουν ικανούς ανθρώπους πάνω από όλα, που έχουν συγκεκριμένο αναπτυξιακό όραμα για τη Θεσσαλία. Συγχρόνως στέλνουν μήνυμα στην κεντρική εξουσία. Μήνυμα αλλαγής της ακολουθούμενης πολιτικής. Μήνυμα ότι πλέον αυτός ο τόπος έχει ανάγκη ουσιαστικής και πολύπλευρης στήριξης.

Οι πολίτες στηρίζουν τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού για να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.

Προηγούμενο άρθρο Δομ. Βερίλλης: «Πάντα στο πλευρό της Αναγέννησης Καρδίτσας»
Επόμενο άρθρο «Η μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τι κρίνεται στις 7 Νοεμβρίου»