Πρωτοσέλιδο

Δυναμική κινητοποίηση της ΕΟΑΣΚ στο Κέντρο Βάμβακος


Αγωνιστική παρέμβαση έξω από το Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου Βάμβακος, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώθηκε από τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού πραγματοποίησε την Παρασκευή η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) η οποία χαρακτηρίζει αυτήν την ημερίδα φιέστα αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης του αγροτικού κόσμου.

Στην ημερίδα είχε ανακοινωθεί πως θα παραστεί και εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ωστόσο, όπως σημείωσε και ο Κώστας Τζέλλας γραμματέας της ΕΟΑΣΚ, κάτω από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών, δεν παραβρέθηκε κάποιος και η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τοπικούς παράγοντες.

Στη κινητοποίηση παραβρέθηκαν ακόμη αντιπροσωπείες εργατικών συνδικάτων, συλλόγων συνταξιούχων και γυναικών. Σε μαζικοποίηση του μπλόκου που έχει στηθεί στον κόμβο κάλεσε ο Κώστας Τζέλλας καθώς και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα παραβρεθούν στο μπλόκο εργατικά σωματεία και φορείς του νομού για να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για τη δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων
Επόμενο άρθρο Με τη Λάρισα αναμετράται αύριο ο ΣΠΑΚ