Δύο συνεδριάσεις για το Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει την Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 5.30 το απόγευμα το Δ.Σ. Του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.Αναμόρφωση Πρ/σμού 2014.(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναγνώριση οφειλής προς τους ειδικούς συνεργάτες. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

3.Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. έτους 2015.(Εισηγητής Πρόεδρος).

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Π. Κανελλοπούλου και Α. Μούστου. .(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή.(Εισηγητής Δήμαρχος).

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανακήρυξη του κ. Ελευθερίου Γείτονα ως επίτιμου δημότης του Δήμου.(Εισηγητής Δήμαρχος).

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση της 1ης τροποποίησης της Μελέτης με τίτλο «Κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων 9 οικισμών εντός της λεκάνης απορροής της λίμνης Ν. Πλαστήρα.

( Εισηγητής : Πρ/σταμένος Τ.Υ. Αυγέρος Γεώργιος).

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης 5.143,48 € για τα σχολεία του Δήμου.

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Ξηροφώτου Βασιλική).

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ψήφιση πίστωσης για έξοδα κίνησης υπαλλήλων του Δήμου.

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης χορήγησης άδειας παραγωγών-πωλητών Λαϊκών αγορών στον Τσικρικά Στέφανο του Φιλίππου. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Μπουραζάς Πέτρος).

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου στο Εθνικό Παρατηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων ή ΚτΟ. ΑΕ (Εισηγητής: Πρόεδρος)

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Ζαρνάβαλου Ιωάννη του Θωμά.

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Ξηροφώτου Βασιλική).

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό δικηγόρου για να υποστηρίξει τα συμφέρονται του Δήμου κατά την συζήτηση της ανακοπής του πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του Ηλιά Γεροντόπουλο κατά του Δήμου-καθορισμός τιμής.

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Μπουραζάς Πέτρος).

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό δικηγόρου για την εκτέλεση της 49/2010 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας- καθορισμός αμοιβής (υπόθεση της Χρήστου Μάρθας Τ.Κ. Λαμπερού). (Εισηγητής Δήμαρχος).

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση:

α) Ηλεκτροδότησης του έργου Ηλεκτροφωτισμός Τ.Κ. Μπελοκομίτη, και

β) Παραλλαγής δικτύου πλησίον οικίας Κόφφα Αθανασίου.

Γ) Δύο Φ.Σ. στο Μεσενικόλα.

( Εισηγητής : Πρόεδρος).

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών που έληξαν στις 31-10-2014.

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Γώγουλος Γεώργιος).

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση και απόδοση δαπανών για τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου έτους 2014.

(Εισηγητής Όλγα Χρήστου Δημοτική Σύμβουλος)

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση αναμόρφωση πρ/σμού 2014 της Κοινωφελούς επιχείρησης επιΝΟΗΣ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. ( Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος Πρόεδρος επιχείρησης). 19.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της αριθ. 55/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου περί της συγχώνευσης κοινωφελών επιχειρήσεων. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Γώγουλος Γεώργιος)

20.Συζήτηση και λήψη απόφαση για τα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης του Δήμου για το έτος 2015.

(Εισηγητής : Σκόνδρας Δημήτριος Εντεταλμένος Σύμβουλος ).

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλής.

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση 1ου Α.Π. του έργου Εσωτερική οδοποιία Πεζούλας.( Εισηγητής : Πρ/σταμένος Τ.Υ. Αυγέρος Γεώργιος.

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση 1ου Α.Π. του έργου Εσωτερική οδοποιία Νεοχωρίου. .( Εισηγητής : Πρ/σταμένος Τ.Υ. Αυγέρος Γεώργιος.

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση 1ου Α.Π. του έργου Εσωτερική οδοποιία Λαμπερού. .( Εισηγητής : Πρ/σταμένος Τ.Υ. Αυγέρος Γεώργιος.

25.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον Ορισμό επιτροπής για την παραλαβή του έργου «Κατασκευή Πάρκου Αναψυχής Αγ. Αθανασίου. ( Εισηγητής : Πρ/σταμένος Τ.Υ. Αυγέρος Γεώργιος.

26.Ορισμού οργάνου για την σφράγιση καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργούν στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την δημοτική περίοδο 1-9-2014 έως 31-8-2019. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Γώγουλος Γεώργιος).

27.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Ευθαλίας Καρατόλια για παράταση μίσθωσης ακινήτου. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

28.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Στεργιόπουλος Θωμά για παράταση μίσθωσης ακινήτου. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

29.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Καραβίδα Λάζαρου για μείωση μισθώματος ακινήτου. (Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

30. Ορισμός δικηγόρου για απόκρουση αιτήσεως ακυρώσεως αποφάσεων του Δήμου ενώπιων του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας –καθορισμός αμοιβής -υπόθεση ΑΤΕ ( εργοκατασκευαστική εταιρεία ΗΛΙΟΣ κλπ.)-έργου «Κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων 9 οικισμών εντός της λεκάνης απορροής της λίμνης Ν. Πλαστήρα»

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

31. Ορισμός δικηγόρου για απόκρουση αιτήσεως ακυρώσεως αποφάσεων του Δήμου ενώπιων του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας –καθορισμός αμοιβής (υπόθεση της Α.Ε. Θεσσαλικής Κατασκευαστικής)- έργου «Κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων 9 οικισμών εντός της λεκάνης απορροής της λίμνης Ν. Πλαστήρα»

(Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου Γεώργιος).

32.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Παπαδημητρίου Γεωργίου και λοιπών κατοίκων Μεσενικόλα.(Εισήγηση: Πρόεδρος).

33.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Αικατερίνης Κυπαρίσση Αποστολίκα και Νικηφόρου Αποστολίκα .(Εισήγηση: Πρόεδρος).

34.Ενημέρωση για το συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ. (Εισήγηση: Δήμαρχος).

35.Ενημέρωση για την έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. (Εισήγηση: Δήμαρχος).

 

Να σημειωθεί οτι πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα προηγηθεί συζήτηση για την έγκριση του ισολογισμού-απολογισμού

 

 

Ο Πρόεδρος

Στεργιόπουλος Θωμάς.

Προηγούμενο άρθρο Άμεση αλλαγή του Νόμου Παπακωνσταντίνου ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής σε ΥΠΕΣ και Τράπεζες για την οικονομική ανάκαμψη του Δήμου